Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kanye West

Izvadio sve zube i zamijenio ih protezom od 850.000 tisuća dolara: Kontroverzni reper pretjerao

Foto: profimedia
1/24
20.01.2024.
u 23:30

Kanye West na društvenoj mreži Instagram objavio je šokantnu fotografiju svojih novih zubi, odnosno proteze koja košta pravo bogatstvo.

Kontroverzni reper i jedan od najpoznatijih na svijetu Kanye West ne prestaje šokirati javnost. Nakon što je u Italiji prošetao bez obuće, potpuno bosonog i prakticiranja oralnog seksa u Veneciji na brodiću, Kanye otišao korak dalje pa se svi pitaju kada će doći kraj njegovu ekstremnom ponašanju. Kako piše britanski tabloid Daily Mail on je izvadio sve svoje zube i zamijenio ih protezama od titana. Izvori bliski njemu tvrde da je Kanye sam dizajnirao proteze te da su skuplje čak i od dijamanata.

Ukupna cijena njegovih novih zubi navodno iznosi otprilike oko 850 tisuća dolara, a protezu mu je ugradio dr. Thomas Connelly s Beverly Hillsa. Naime, Kanye je bio inspiriran likom Jaws iz filmova o James Bondu, a kojeg je igrao Richard Kiel - koji je poznat po svojim metalnim zubima. - Bilo je zadovoljstvo raditi na svakom koraku ovog procesa. Westova vizija dizajniranja jedinstvene umjetnosti nadilazi dentalnu progresiju - rekao je doktor za Daily Mail. 

Još 2010. Kanye je tvrdio da je donje zube zamijenio dijamantima i zlatom, a pritom izjavivši: - To je nešto što se očekuje od rock zvijezde - kazao je ponosni Kanye West, koji se oslovljava i pod kratkim imenom Ye. Njegova kći North West, koju je dobio u braku s reality zvijezdom Kim Kardashian, na TikTok profilu koji koristi s mamom je podijelila kako je i ona na svoje zube stavila nakit. Ova 10-godišnjakinja je snimila selfie i pokazala blještave cirkone. 

 

Foto: instagram

 

 

VEZANI ČLANCI: 


Podsjetimo, Kanye je odnedavno u ljubavnom odnosu s influencericom Biancom Censori, a nedavno joj je čestitao 29. rođendan. - Sretan rođendan najljepšoj, sjajnoj, lošoj ikoni, inspirativnoj talentiranoj umjetnici, magistrici arhitekture koja ima kvocijent inteligencije 140 IQ, a koja je stala uz mene i kad mi je pola svijeta okrenulo leđa - napisao je pa dodao: - Ti si najčudesnija maćeha koju poznajem. Puno te volim, hvala ti što dijeliš svoj život sa mnom - napisao je slavni glazbenik. 

Bianca i Kanye vjenčali su se u prosincu 2022. godine. Upoznali su se u njegovoj tvrtki u kojoj ona radi od 2020. godine, nakon što je magistrirala arhitekturu na Sveučilištu Melbourne u Australiji. Njezini prijatelji opisuju ju je kao elegantnu i pametnu, druželjubivu djevojku koja je još bila studentica kad joj je Kayne ponudio posao.

 

Foto: instagram

 

Bianca je ranije optužila svoje prijatelje da su ljubomorni na njezinu novostečenu slavu kada su izrazili zabrinutost da njezin suprug njome manipulira i pretvara je u radikaliziranu verziju svoje bivše supruge Kim Kardashian. 2023. godine dobili su čak i kaznu od talijanske vlasti jer su se u golišavim kombinacijama šetali ulicama talijanskih gradova.

- Kanye pokušava od Biance napraviti radikaliziranu verziju Kim - gotovo kao Kim 2.0. Razlika je u tome što je Kanye kad je bio s Kim, bio cijenjen u svijetu mode, no nakon toga je izgubio to poštovanje - rekao je za medije izvor blizak paru. 

 

VIDEO: Favorit Dore Baby Lasagna odbacio sve optužbe: 'Naravno da ništa nisam ukrao'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije