Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udala se pjevačica

Ivana Radovniković: Prva bračna noć bila je super, spavali smo k'o topovi

ivana radovniković
Foto: PR FOTO
1/7
07.10.2014.
u 11:25

– Nisam nosila nešto staro, posuđeno i plavo, samo novo, novo i novo, rekla je Ivana Radovniković u svom prvom javnom pojavljivanju nakon udaje za glazbenika Stjepana Markovića i povratka s medenog mjeseca...

– Nisam nosila nešto staro, posuđeno i plavo, samo novo, novo i novo, rekla je Ivana Radovniković u svom prvom javnom pojavljivanju nakon udaje za glazbenika Stjepana Markovića i povratka s medenog mjeseca.

Ivana je bila gošća na Narodnom radiju, a u ''Glazbenom showu Dalibora Petka'' premijerno je predstavila pjesmu ''Krug'' s albuma ''Dio mene''. – Ova pjesma otvara album. Razmišljali smo da izađemo van s našim duetom, ali mislim da bi to bio totalni klišej – kaže pjevačica koja se upravo vratila s bračnog putovanja u Španjolskoj i Portugalu.

– Bilo je to 15 dana bez brige i pameti, govori Ivana, koja je prvi put otkrila i neke od detalja sa svadbe. – Svojim dolaskom iznenadio nas je Neno Belan, tako da je on bio najraspjevaniji, a ujedno i najpoznatiji gost. Za prvi ples odabrali smo Simply Red i pjesmu Brand New i mislim da smo bili super, ali to treba pitati nekog drugog – kaže Ivana otkrivajući da su imali čokoladnu tortu i da je prava slučajnost da se nije sva zaprljala.

– Najemotivniji trenutak bio je sam čin vjenčanja kad smo izrekli zavjete, koje sam jako ozbiljno shvatila. Prva bračna noć bila je baš super – spavali smo k'o topovi, priznaje Ivana, koja još nije uspjela promijeniti prezime, ali to će napraviti ovih dana. Svojem prezimenu dodat će prezime svoga supruga. Pjevačica je otkrila kako će ovih dana snimati i spot za pjesmu ''Krug'', a uskoro priprema novi projekt za najmlađe.

>>Udala se Ivana Radovniković

>>'Dok ne postanem gospođa samo koncerti i koncerti...'

Komentara 1

SE
sestrićna
12:06 07.10.2014.

ko je ova?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije