Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA VODITELJICA

Ivana Mišerić pozirala u badiću i prirodnom ljepotom oduševila brojne pratitelje

Foto: Instagram screenshot
1/10
27.07.2021.
u 08:30

- Divljina, napisala je Ivana pokraj fotografije na kojoj je raspuštene kose i u jednostavnom crnom kupaćem kostimu.  - Lijepa si uvijek, ali ovako jednostavno prirodna apsolutno preeekrasnaaa - napisala je u komentaru glumica Bojana Gregorić Vejzović.

Radijska voditeljica Ivana Mišerić na Instagramu je objavila fotografiju s ljetovanja na kojoj pozira u bikiniju bez trunke šminke. 

- Divljina, napisala je Ivana pokraj fotografije na kojoj je raspuštene kose i u jednostavnom crnom kupaćem kostimu. 

- Lijepa si uvijek, ali ovako jednostavno prirodna apsolutno preeekrasnaaa - napisala je u komentaru glumica Bojana Gregorić Vejzović.

Foto: Instagram

-Hvala ti, B. Nema do morskog izdanja - odgovorila joj je Ivana.

"Lavica", "Žena mog života", "Ljepotica za 10", "Savršena žena", nizali su se komentari Ivaninih pratitelja. 

Podsjetimo, Ivana Mišerić usred pandemije koronavirusa i potresa u Zagrebu ostala je i bez majke. Tuga zbog njezina preranog odlaska i dalje ne blijedi, a sada joj je odlučila odati počast i zanimljivom tetovažom. Naime, Ivana je odmah ispod srca istetovirala posljednje tri riječi koje joj je uputila majka. "Bolonjez je gotov", natpis je na tetovaži koja odnedavno krasi Ivanino tijelo. 

"Njen rukopis. Njena zadnja poruka. Svakakvi dani se vrte, ali budem sretna jer u svakom novom tražim i pronalazim oblike u kojima bi bila uz mene. Najbliže srcu slovima, u srcu sva ljubav i sjećanja, cijela u meni… Ova mi je najdraža, ova je baš moja. Od mene za Bubicu", poručila je emotivna voditeljica u opisu fotografije na Instagramu na kojoj pokazuje tetovažu. 

VIDEO: Brkovi su predstavili svoj LP najvećih hitova

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
08:49 27.07.2021.

Centralna Afrika je uhranjenija.

ZV
zvezdomor
09:03 27.07.2021.

kost..koža..pimpek..joža..

Avatar TvojUjko
TvojUjko
08:39 27.07.2021.

Horror

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije