Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spremite se na smijeh

Ivan Šarić u Lisinskom slavi deset godina rada

ivan šarić
Foto: Mario Pavlović
1/5
05.10.2016.
u 13:21

Stand up komičar 11. studenog prvi put će nastupiti u Lisinskom, a publici priprema šale na temu muško - ženskih odnosa, života na Balkanu...

Kao mali Ivan Šarić je volio informatiku i da se kojim slučajem zaputio tim smjerom ne bismo nikada otkrili njegov komičarski talent. Stand upom se zarazio 2006. godine i to zahvaljujući legendarnom Robinu Wiliamsu kojeg mu je otkrio prijatelj.

Zadranin je od tada održao brojne nastupe u Hrvatskoj i izvan nje i samo u ovoj godini je nasmijao više od 30 tisuća ljubitelja komedije, a 11. studenog konačno će nastupiti i u dvorani Vatroslav Lisinski. Ovim nastupom proslavit će deset godina na sceni, a publika će imat priliku uživat u Ivanovim šalama na temu muško – ženskih odnosa, života na Balkanu, političkim temama a kao svaki pravi komičar publici će dati i sarkastičan pogled na samog sebe.

 

Komentara 2

SL
Slavik
16:44 05.10.2016.

Lisinski, nekad pojam za instituciju u u kojoj su se okupljali mnogi koji su doprinjeli kulturi a danas može doći bilo tko kao i navedeni ivan saric tzv. komičar čije su "šale" jedino smijesne djeci u vrtićima i i nizimim razredima osnovne skole

DR
De Rossi
12:11 06.10.2016.

Tko je sad ovaj? Zašto bi netko plaćao ulaznicu u Lisinskom da ga gleda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije