Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savršen par

Ivan Rakitić i supruga Raquel na dodjeli nagrada Grammy: Iznenadila sve dubokim dekolteom

Ivan i Raquel
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/28
20.11.2023.
u 16:45

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri prisustvovali su dodjeli nagrada Grammy za najveće latino zvijezde.

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić (35) i njegova supruga Raquel Mauri gostovali su na 24. dodjeli nagrade Grammy za najveće latino zvijezde koje se održala u španjolskoj Sevilli. Prije no što su otišli na ovo prestižno i svečano događanje, Raquel i Ivan su zajedno pozirali u svom domu pa su na društvenu mrežu Instagram objavili niz fotografija. Odjenuli su se svečano i elegantno, a svoje modne kombinacije su i vješto uskladili. Zanosna Raquel odabrala je dugu crnu haljinu s dubokim dekolteom, a koja je pratila njezinu vitku figuru, dok je Ivan odjenuo sivo odijelo. Crnu kravatu i cipele je uskladio upravo u boji njezine haljine. Kada su se pojavili na događaju, ona se ogrnula i crnim šljokičastim sakoom s obrubom od bisera. 


Inače, ovaj par često dijeli lijepe trenutke na društvenim mrežama na kojima poziraju, a sudeći po komentarima publike, mnogi im i zavide. Oni su definitivno jedan od ljepših parova. Njihova ljubavna priča ima filmski scenarij, a započela je krajem siječnja 2011. godine. Ivan je tada počeo igrati za Sevillu gdje je upoznao ljubav svog života. Raquel je tamo radila u hotelskom baru, a Ivan se odmah u nju zaljubio. Svaki dan je dolazio ondje na kavu i sok samo da bi je vidio. - Žena koja je radila u baru bila je prelijepa. Odmah sam si rekao da mi se sviđa ovaj grad. Nisam joj mogao reći ništa osim ‘bok’ jer nisam znao ni riječ španjolskog. Rekao sam bratu da ću oženiti tu ženu - svojedobno je ispričao Rakitić. 

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

Pozvao ju je na spoj najmanje dvadesetak puta, a svaki put ga je odbila jer ju je bilo strah da će se, kao nogometaš, ubrzo odseliti. Ipak, na kraju je popustila i par se u konačnici vjenčao u tajnosti 2013. godine, a 2015. priredili su crkveno vjenčanje u Sevilli i po drugi puta izrekli sudbonosno ‘da’. U srpnju 2013. rodila im se kći Althea, a u svibnju 2016. dobila je sestricu Adaru. Za lijepu Raquel vrijeme kao da je stalo jer se u tih devet godina nije gotovo uopće promijenila. No put do Raquelina srca, ali i slave, za Ivana je bio itekako težak. Ivan je već u mladoj dobi pokazao izniman talent za nogomet te je sa 16 godina potpisao ugovor za FC Basel, a jednom prilikom je otkrio da je zbog nogometa čak prekinuo srednju školu.


Njegov je otac Luka sanjao o nogometnoj karijeri te je svojevremeno igrao za juniorsku momčad Čelika i mladu reprezentaciju bivše države, no morao je odustati od nogometa i otići raditi u Švicarsku jer je obitelj bila jako siromašna. Njegove snove je zato ostvario sin kojemu život u Španjolskoj očito dobro stoji.

 

Severina prepričala neugodan razgovor s poznatom gospođom: 'Tko ti je kriv, sama si ga birala'.

 

Komentara 5

AV
avangero
17:22 20.11.2023.

Iznenadila svih, bravo lipa naša hrvatska jezika

T2
Tomo_20
17:41 20.11.2023.

Domacica:)))

LE
Levanto
17:52 20.11.2023.

Pari mi se da je u kašeti brukav.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije