Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INSTAGRAM

Igor objavio selfie sa Severinom, ali ovom se komentaru sigurno nije nadao

Igor Kojić i Severina
Foto: Instagram
1/5
05.07.2016.
u 17:53

Igor je uz fotke objavio dirljive stihove megahita Tonyja Cetinskog

Igor Kojić, suprug megahit-zvijezde Severine, na Instagramu je objavio zajedničku fotografiju para, ali je dobio jedan komentar koji mu se sigurno nije svidio.

– Kada žena zavoli, svu ljubav kad ti da, tvoj je cijeli svijet i nebo granica, al' ne zaboravi da joj kažeš svaki dan da je voliš – objavio je Igor uz fotku dirljive stihove megahita Tonyja Cetinskog.

Jedan od korisnika Instagrama iznio je zanimljiv komentar. Prema njemu, naime, Igor i Seve izgledaju kao brat i sestra! Možemo pretpostaviti da se to ovom zaljubljenom paru nije baš svidjelo.

>> Dirljivom objavom Severina se oprostila od svog velikog prijatelja

>> Severinin suprug nahvalio naše nogometaše! Evo što im je poručio!

Komentara 18

VR
Vril
18:17 05.07.2016.

megahit -zvijezda ......muahahahaha drolja narkomanska koja je prije 8g bila na sivanju supka kad je kroz nju u jednoj noci prosla cila bojna hrvatske vojske hahahaha

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
18:19 05.07.2016.

do kada nas mislite zamarati ovim polusvijetom ?????

BU
budagigo
18:26 05.07.2016.

Ja sam mislio da mu je to mama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije