Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bliski prijatelji

Igor Kojić objavio još jednu fotografiju s Popovićem: 'Fali jedna puzzla za kompletnu sliku'

Foto: Instagram
1/6
25.08.2022.
u 21:51

"Svatko tko je Aleksandrova obitelj i moja je, i svatko tko je moja obitelj i Aleksandrova je. Istina, fali jedna puzzla za kompletnu sliku, ali naći ćemo je dogodine u punom sjaju", napisao je Kojić uz objavu.

Severinin bivši suprug Igor Kojić (35) na društvenim mrežama ne krije koliko je blizak s njezinim bivšim partnerom Milanom Popovićem s kojim je splitska pjevačica dobila sina Aleksandra. Igor je u četvrtak poslijepodne objavio fotografiju na kojoj pozira s Popovićem na brodu, a potom je istu večer objavio i novu fotografiju na kojoj pozira s Milanom, malenim Aleksandrom i s još dva člana obitelji. 

 "Svatko tko je Aleksandrova obitelj i moja je, i svatko tko je moja obitelj i Aleksandrova je. Istina, fali jedna puzzla za kompletnu sliku, ali naći ćemo je dogodine u punom sjaju", napisao je Kojić uz objavu koja je u manje od sat vremena prikupila nešto manje od 2000 lajkova i mnoštvo komentara. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, nakon što je u javnost dospjela informacija da su se Kojić i Popović zbližili Igor je na svom Instagramu otkrio i da su zajedno proslavili njegov 35. rođendan na imanju njegova djeda u jednom selu nadomak Loznice. 

- Hvala Milanu što je priredio iznenađenje i doveo Aleksandra na moj rođendan, taj dan je za mene bio poseban. Aleksandar je predivno dijete koje mnogo volim i s kojim sam proveo prelijepe godine, neke veze su jednostavno neraskidive. Svatko tko je Aleksandrova obitelj i moja je i svatko tko je moja obitelj i Aleksandrova je. Tako je sada, a tako će biti i vazda. Živjeli! - napisao je Igor uz fotografiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)

Medijima su tada počele kružiti i glasine da je Igor od Milana za rođendan dobio skupocjeni automobil marke Audi, no Popović je to negirao te otkrio da mu je darovao ikonu. Igor i Milan potvrdili su svoje prijateljstvo i na Instagramu gdje prate jedan drugoga, a Igor bi uskoro trebao biti svjedok u jednoj od parnica koju Popović vodi protiv Severine. 

VIDEO Nakon 25 godina braka Rocky se razvodi od 22 godina mlađe manekenke, evo za što ga je optužila

Komentara 13

LI
Likmaznj
00:16 26.08.2022.

Oni su rođaci, to je najbolje opisao Đuro Ubiparip iz serije LZN kad kaže "ako su dva čovjeka koji izadju iz jedne žene braća, onda su dva čovjeka koji uđu u jednu ženu u najmanju ruku rođaci".

MI
Miko33
07:29 26.08.2022.

Znači Milan kupio i Igora.

Avatar FrenkiNino
FrenkiNino
06:44 26.08.2022.

Fali jedna puzla, istina. Fali još jedan Milan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije