Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Headoneast

Pogledajte premijeru novog spota “Ide ljubav”

Headoneast
Foto: PR
1/5
11.11.2013.
u 20:00

Spot "Ide ljubav" himna je vremenima za koje mnogi misle da su izgubljena prošlost i nada za one koji vjeruju da ona tek dolaze.

Baš kao naručen, u ova izgubljena, netolerantna i iskrivljena vremena dolazi nam novi videospot Headoneasta. Vizualnu orkestraciju o ljubavi, razumijevanju i slavljenju života, scenaristički potpisuju redatelj Tomislav Brđanović i dinamični duo Headoneasta, Aleksandar Ljiljak, autor teksta i glazbe, te konceptualna umjetnica Rebeka Ljiljak.

Spot "Ide ljubav" himna je vremenima za koja mnogi misle da su izgubljena prošlost i nada za one koji vjeruju da ona tek dolaze. Svojim iskrenim i senzualnim pristupom Headoneasti nas glazbom i porukom vraćaju u šezdesete godine, gdje duhovi bratstva i jedinstva, drugarstva i pjesme, radosti i igre, goli i ogoljeni šeću po zagrebačkim urbanim pejzažima dajući nam do znanja da je došlo vrijeme da se vratimo najvrjednijem u nama, ljubavi i glazbi, a pomalo i divnoj, danas zanemarenoj formi glazbenog spota. I na kraju, ako do njega dođe, ne zaboravite izaći na referendum 1. 12. 2013. i zaokružite PROTIV. Voli vas vaš Headoneast!

>>Poklonili smo 10 albuma ''In Balance'' grupe Headoneast!

Komentara 2

Avatar Sunčica
Sunčica
22:21 11.11.2013.

Glasajte PROTIV na referendumu...ZA revoluciju ljubavi

Avatar Sunčica
Sunčica
22:26 11.11.2013.

Prekrasna pjesma i video spot...komplimenti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije