Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GUMENI PREDSJEDNIK

I Obama izložen među erotskim lutkama na sajmu u Makau

Asia Adult Expo
AFP
24.08.2011.
u 12:55

Na trećoj izložbi erotike Asia Adult Expo u Makau jedan od bizarnijih izložaka među lutkama na napuhavanje je – američki predsjednik, koji je navodno privukao dosta pažnje.

To čak nije ni prva lutka američkog predsjednika namijenjena samozadovoljavanju (ona japanska čak je mnogo eksplicitnija), ali ono što je kod gumenog Baracka Obame izloženog na kineskom seks-sajmu u bivšoj portugalskoj koloniji neobično jest da nije nag, kako se već takve lutke prave, nego – u odijelu. Drugim riječima, možda nije namijenjen onima kojima je kao muškarac seksualno privlačan, nego onima koji bi htjeli, makar i metaforički, silovati Ameriku? Tko zna...

Komentara 1

FE
Felicijen
16:15 24.08.2010.

Obama bi trebao biti lutka za kontracepciju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije