Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
peticija za ljubav

I Kylie Minogue želi lutkarsku gay svadbu

kylie minogue
pixsell
13.08.2011.
u 17:37

Gay ikona Kylie Minoque priznala je da žali zbog negativne reakcije na kampanju gay aktivista da se popularne lutke, “Ulice Sezam”, Bert i Ernie u seriji vjenčaju.

Gay ikona Kylie Minoque priznala je da žali zbog negativne reakcije na kampanju gay aktivista da se popularne lutke, “Ulice Sezam”, Bert i Ernie u seriji vjenčaju. Kampanji pokrenutoj na Facebooku cilj je bio djecu naučiti da prihvate gay i lezbijsku populaciju. Kylie smatra da bi upravo vjenčanje dvoje omiljenih lutaka bio sjajan primjer učenja toleranciji od malih nogu. Producenti serije ipak su odgovorili kako gay vjenčanja neće biti.

 

– Bert i Ernie najbolji su prijatelji. Stvoreni su kako bi predškolsku djecu naučili da ljudi mogu biti iskreni prijatelji bez obzira na različitosti – odgovoreno je.

 

Peticiju na Facebooku potpisalo je 7,6 tisuća ljudi, a lajkalo više od pet tisuća. Sada najavljuju nove, jače i drukčije borbe.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije