Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zasluženi odmor

'Hurem' stigla u Dubrovnik, partijala na rođendanskoj proslavi biznismena pa objavila jedan domaći hit

Foto: instagram
1/6
06.08.2023.
u 10:31

Slavna turska glumica Meryem Uzerli je, baš kao i brojne zvijezde, za svoj odmor odabrala naš Jadran, točnije Dubrovnik

Slavna turska glumica Meryem Uzerli (39), koja se proslavila ulogom Hurem u seriji Sulejman Veličanstveni, trenutno odmara na zasluženom godišnjem odmoru. Uzerli je, baš kao i brojne zvijezde, za svoj odmor odabrala naš Jadran, točnije Dubrovnik.

Foto: instagram

Glumica je na svom Instagramu objavila nekoliko fotografija i video zapisa iz Dubrovnika, a u jednom od svojih Instagram Storyja otkrila je i da dobro zabavila na rođendanskoj proslavi poznatog turskog biznismena Mehmeta Koruturka. 

Foto: instagram

Lijepa glumica pozirala je i na balkonu hotela u kojem je odsjela dok se u pozadini vidi more, a brojne Hrvate oduševila je pjesmom koju je stavila uz fotografiju. Riječ je o pjesmi Crvene jabuke 'Malo ćemo da se kupamo' koja se očito svidjela turskoj zvijezdi koju na Instagramu prati više od sedam i pol milijuna korisnika.

Foto: instagram

Inače, Meryem je u Dubrovniku bila i 2018., u vrijeme dok su naši vatreni igrali u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva. Turska glumica tada je na Stradunu pozirala u dresu hrvatske reprezentacije i tako dala podršku našim nogometašima. 

- Bili ste odlični, dali ste sve od sebe - napisala je Meryem tada uz video koji je objavila i na kojem slavi Hrvatsko srebro s navijačima. Mnoge je tom prilikom oduševila informacijom da i sama vuče hrvatske korijene.

Naime, tada je otkrila da je njezina prabaka bila Hrvatica. Inače, glumica je odrasla u Njemačkoj zbog čega je u početku slabo govorila turski pa je paralelno uz snimanje serije Sulejman Veličanstveni učila i turski jezik. Seriju je napustila 2013. godine, a nakon toga glumu je stavila u drugi plan te se posvetila manekenstvu, ali i novim poduzetničkim pothvatima pa je tako u centru Berlina otvorila i svoj prvi dućan 'NOSH NOSH' u kojem se prodaju zdrave slastice.

VIDEO Hiljson Mandela odbio duet sa Severinom: 'Ostao sam razočaran'

Komentara 1

DR
drago971
15:08 07.08.2023.

a jooj...kako se izoperirala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije