Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ LJUBAVI

Hrvoje iz 'Ljubav je na selu' raskinuo zaruke: 'Ponovno sam slobodan'

Foto: RTL
1/7
08.04.2024.
u 10:07

On i bivša zaručnica zaruke su raskinuli prije mjesec dana, a on se vratio u Zagreb te se vraća na farmu konja kod svoje tete. Već je pronašao i novi posao.

Farmer Hrvoje Špoljarec sudjelovao je u 15. sezoni showa "Ljubav je na selu" i tada su se za njegovu naklonost borile Suzana, Dragana i Marina. Na kraju je 34-godišnji Hrvoje na romantično putovanje poveo Marinu, ali njihova ljubavna priča nije imala sretan kraj jer je njegova odabranica priznala kako voli drugoga.

Hrvoje je prošle godineza RTL.hr priznao kako se zaljubio u djevojku koju je zaručio nakon svega dva mjeseca veze. Bila je to ljubav na prvi pogled i, kako je tada rekao, nema se što čekati...

"Do daljnjega ostajemo u Dubrovniku. Za mene taj grad ima nekoliko benefita. Prvo je to što živim sa svojom zaručnicom, drugo što sam se zaposlio kao konobar u jednom restoranu, a treće što je dobra zarada", objasnio je tada Hrvoje.

No, kako je sada rekao RTL-u, ponovno je slobodan. On i bivša zaručnica zaruke su raskinuli prije mjesec dana, a on se vratio u Zagreb te se vraća na farmu konja kod svoje tete. Već je pronašao i novi posao.

VEZANI ČLANCI: 

"Ponovno sam slobodan. Nemam vam što konrektno reći. Prekinuli smo. Na početku mi je bio šok, ali sam sam dobro. Nisam povrijeđen", rekao je Hrvoje tek kratko.

Iako se sada malo razočarao u ljubav, smatra kako da negdje čeka njegova srodna duša.

"Idemo dalje...", zaključio je.

Hrvoje je odrastao u Zagrebu, a svoje vikende u djetinjstvu provodio je na farmi kod tete u Farkaševcu gdje ima čak 22 konja, magarca, vrt s povrćem, zemlju s djetelinom i bavi se uzgojem bio gnojiva za uzgoj kalifornijskih glista. Nakon smrti oba roditelja i smrti tetina supruga, njih su se dvoje još više povezali, a velika zajednička ljubav im je briga o konjima.

Kada se prijavio u show sebe je opisao kao komunikativnu, normalnu, šaljivu i društvenu osobu i dodao je kako je ponekad i tvrdoglav. Imao je dosad dvije duže ljubavne veze, a u emisiju se odlučio prijaviti da upozna i nove ljude i tada je rekao kako bi volio da mu odabranica bude komunikativna, opuštena i otvorena i naglasio je kako prednost imaju temperamentne Dalmatinke.

VIDEO: Dalibor Matanić oglasio se o uznemiravanju žena pa obrisao profil na Facebooku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije