Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavljen tajni dokument

Hillary Clinton: Monica Lewinsky narcistička je luđakinja

hillary clinton
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
12.02.2014.
u 13:24

Hillary Clinton tvrdi da seksualni odnos između njezina supruga Billa Clintona i Monice Lewinsky nije imao nikakvo značenje, u tajnom dokumentu koji je objavljen

Hillary Clinton tvrdi da seksualni odnos između njezina supruga Billa Clintona i Monice Lewinsky nije imao nikakvo značenje, u tajnom dokumentu koji je objavio Washington Free Bacon.

Bivša prva dama SAD-a Monicu Lewinsky u poruci koju je 1998. godine pisala svojoj najboljoj prijateljici opisuje kao narcističku luđakinju.

Afera s Lewinsky Billa Clintona skoro je stajala predsjedničke fotelje, a devet seksualnih susreta bivši predsjednik tada je opisao sad već kultnom rečenicom: "Nisam imao seksualne odnose s tom ženom".

Hillary je u tom trenutku bezrezervno stala na njegovu stranu. Kasnije, u svojoj autobiografiji, kaže da je ostala "zapanjena, slomljenog srca i bijesna" nakon što je shvatila da je lagao javnosti.

No, sad je otkriveno da je Hillary, koja se planira upustiti u predsjedničku utrku 2016., svojoj prijateljici rekla da su za nevjeru Billa Clintona krivi njegovi politički savjetnici, usamljenost predsjedništva i njezin neuspjeh kao supruge.

To sve Hillary je pisala Diani Blair, profesorici političkih znanosti i svojoj najbliskijoj prijateljici, koja je preminula 2000. godine.

– Hillary Clinton Rhodes kaže da je, bez obzira na ono što ljudi pričaju, to bilo odvratno neprikladno ponašanje, no bilo je sporazumno i bila je riječ o seksu bez značenja. Hillary vjeruje da njegova nevjera ima korijene u njegovu djetinjstvu – piše u jednom od zapisa Diane Blair.

>>Monica Lewinsky Clintonu: Mogla bih skinuti svu odjeću, uživao bi...

Komentara 1

DE
denihr
12:13 16.11.2016.

korijeni nevjere su u odvratnoj, dominantnoj i bahatoj ženi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije