Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spielberg želi snimati film

Harrison Ford u novom nastavku Indiane Jonesa?

'Harrison Ford.AFI Life Achievement Award to Mike Nichols.Sony Studios Lot.Culver City, California Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: Press Association/Pixsell
04.11.2015.
u 10:33

Jedva čekam da ponovno radim s tobom na filmu "Indiana Jones 5". Ovim ne najavljujem novi nastavak, to je samo moja velika želja – rekao je Spielberg Fordu na dodjeli nagrada Britanske akademije

Iako je napunio 73. godine, Harrison Ford ne odustaje od akcijskih filmova. Prema najnovijim glasinama, popularni glumac trebao bi se ponovno pojaviti u nastavku kultnog filma Indiana Jones.

Naime, redatelj Steven Spielberg svojom je izjavom nagovijestio kako će raditi novi nastavak Indiane Jones.

– Jedva čekam da ponovno radim s tobom na filmu "Indiana Jones 5". Ovim ne najavljujem novi nastavak, to je samo moja velika želja – rekao je Spielberg Fordu na dodjeli nagrada Britanske akademije.

Sudeći prema već viđenom, nije mala vjerojatnost da će se želje poznatog redatelja ostvariti.

>> Pogledajte zašto je Harrison Ford istjerao iz kuće poznatog mađioničara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije