Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bračni brodolom

Haris Džinović raskrinkao bivšu suprugu! 'Napustila me prije godinu dana, gospođa se iselila...'

Foto: Antonio Ahel/ATAIMages/PIXSELL
1/15
15.03.2024.
u 08:39

Pjevač Haris Džinović otvorio je dušu za medije i priznao da ga je supruga ostavila još prošle godine, a on joj nije spreman oprostiti njezinu navodnu nevjeru...

Nedavno je kao bomba u medijima odjeknula vijest da se legendarni glazbenik Haris Džinović rastao od supruge Meline. Malo-pomalo istina je počela izlaziti na vidjelo, a sada je potpuno otvorio dušu i priznao da ga je Melina napustila još prije godinu dana. 
– Ona je napustila mene, a ne ja nju. Ona zna razloge. Bilo mi je možda teško prije godinu dana, godinu i pol dana, jer mi se razbija obitelj. Svi živimo tu, jedino se gospođa iselila svojom voljom, tako da, pomirenje – ne. Mislim, što ja znam, slomiti kruh ovako na pola, pa ga opet sastaviti, kakav će biti? – iskreno je priznao Džinović u novom intervjuu za srpsku televiziju Una i dao naslutiti kako više ne želi ne govoriti o njihovu krahu braka. 

Inače, Melina i Haris Džinović započeli su ljubavnu romansu davne 2002. godine, dok je ona bila na studiju, a vjenčali su se 12 godina kasnije. Kako je ranije pričao pjevač, ovaj sad već bivši par upoznao se u Sarajevu, potpuno spontano, a njihov odnos krenuo je iz avanture. 

Podsjetimo, Džinović je odlučno prekinuo šutnju vezanu uz svoj razvod s Melinom, a kako tvrdi, razlog tome je upravo Melinina nevjera. – Ona zna razlog, ona je napustila mene, nisam ja nju... Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž zadnji dozna – rekao je Haris i dodao potom: – Kažu ljudi da je razvod poslije smrti najteža stvar.. Ja bih to malo demantirao. Pa fino, ako se tebi ne sviđa da budeš sa mnom, neću ni ja biti s tobom – izjavio je Džinović za IN Magazin prošlog tjedna još dok je boravio u Zagrebu gdje je nastupio u jednom noćnom klubu. Kako je srpski Blic nedavno prenio vijest, Beogradom već neko vrijeme kruže šuškanja kako Melina duže vrijeme uživa u romansi s drugim muškarcem.

 

1/8

VEZANI ČLANCI: 

 

– Melina je godinu i pol dana s tim muškarcem. Zna se po gradu tko je, ali nitko ne želi širiti priču iz nekih razloga... Njihova kći Đina prilično je upućena u događanja i detalje iz mamina života. Koliko znam, ona zna za maminu vezu – ispričao je jedan izvor za Telegraf. Par ima dvoje djece: 20-godišnju kći Đinu i dvije godine mlađeg sina Kana, a Haris je otkrio kako su oni podnijeli razvod roditelja.  

 

28.01.20010, Zagreb, Hrvatska - Haris Dzinovic druzio se sa Ninom Badric u restoranu Lido. Supruga Melina Dzinovic.rPhoto: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

 

– Oni su poprilično veliki, ali nije im to lako palo – rekao je glazbenik. Inače, njihova kći poznata je po svojim objavama na društvenim mrežama gdje se ističe svojom ljepotom i luksuznim stilom života. Njihov sin Kan studira ekonomiju, a otac ga opisuje kao dobrog studenta.  Srpski Kurir ranije je pisao i da su sin i kći svakodnevno posjećivali majku tijekom njezina boravka u hotelu te joj nosili hranu iz vile koju su pripremali njihova kućna pomoćnica i Haris koji je poznat kao dobar kuhar.

Melina je dugi niz godina na posebnom planu prehrane, a nakon što se iselila Haris je, kako tvrdi prijatelj blizak paru, pristao i dalje kuhati za nju po planu nutricionista. Osim toga, Melina redovno i trenira. Kurir je pak pisao da je Melina živjela u hotelu dok je tražila novi stan, a ona je snimljena i tijekom druženja s djecom koju bi samo dopratila do vile. Klupko ove estradne obitelji polako se odmotava, a nama preostaje vidjeti što će se još sve dogoditi, kada će Melina javno predstaviti svog navodno novog partnera i koja je zapravo njezina strana priče... 

 

VIDEO: Tko je navodna ljubavnica princa Williama? Bila je najbolja prijateljica Kate, živi u kući od 106 soba

Komentara 8

Avatar volim fritule
volim fritule
09:37 15.03.2024.

bolje da si NJEMU pjevao budi mi silan i čvrsto mi stoj 🤣🤣🤣

Avatar Zgubider..
Zgubider..
12:27 15.03.2024.

"...a nakon što se iselila Haris je, kako tvrdi prijatelj blizak paru, pristao i dalje kuhati za nju..."___Ti joj kuhaš, a drugi joj ga gura. Ti si Đinoviću ili prolupao, ili si prokleto velika dobričina...

RO
rogaz
00:35 16.03.2024.

I ja bih s Melinom prevario Harisa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije