Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dječje pjesmice i uspavanke

Hana Huljić Grašo nakon dugo vremena se javila na Instagramu i podijelila veliku vijest

Beograd: Hana i Petar Grašo zajedno na dodjeli nagrada MAC
Foto: Milan Maricic
1/9
06.11.2023.
u 15:41

Hana se nakon rođenja male kćerkice Albe posvetila majčinstvu, a na Instagramu se ne javlja često. Ipak, cijelo vrijeme predano radi na svojoj glazbenoj karijeri pa je tako otkrila što točno sada ima u planu.

Hana Huljić Grašo javila se pratiteljima na društvenim mrežama nakon dužeg vremena izbivanja. Hana se nakon rođenja male kćerkice Albe posvetila majčinstvu, a na Instagramu se ne javlja često. Ipak, cijelo vrijeme predano radi i gradio svoju glazbenu karijeru pa je tako otkrila što točno sada ima u planu. 

"Uskoro nove autorske dječje pjesmice i uspavanke na YouTube kanalu", napisala je Hana uz ilustraciju medvjedića koji spava pod zvjezdanim nebom na krevetu, te je na njemu puž, a u heštegovima je otkrila da se njen kanal zove "Hana Baby Channel".
Podsjetimo, kantautorica i pjevačica  se u lipnju nakon godinu dana pauziranja vratila na pozornicu i s ocem Tončijem (61) svečano otvorila prvu večer ovogodišnjih Melodija Jadrana i to izvedbom popularne pop mise, Misa Mediterana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

 

Hana inače voli držati svoju privatnost i obitelj dalje od očiju javnosti, a sada je ipak progovorila o životu s kćerkicom Albom.

"Biti majka za mene je nešto najljepše, ali ne planiram pauzirati svoju glazbenu karijeru. Već sam dosta puta otišla u studio u ovih proteklih godinu dana zbog raznih projekata, zbog dječjih pjesama za predstavu u Zagrebu, ali i zbog svojih solo pjesama", rekla je Hana za Dalmatinski portal.

VEZANI ČLANCI:

"Nesvjesno pokušavam izmisliti pjesmice dok uspavljujem bebu. Kada Albu bilo tko drugi pokuša uspavati pitaju me 'Što joj pjevaš?', a ja ne mogu objasniti jer je to nešto što sam ja izmislila. Tako da baš imamo u planu jedan projekt dječjih brojalica i uspavanki, mama ih ima na stotine", otkrila je i opisala kakva je malena Alba. 

"Osjećam se jako ispunjeno. Preokrenula je i moj svijet, ali i svih oko mene. Alba je jedno jako veselo i nasmijano dijete. Na tome sam najzahvalnija, što je živa i zdrava. Drago mi je što je od malena, htjela-ne htjela okružena glazbom i okruženjem gdje je svi vole. Stoga ne čudi da već sada pokazuje interes za glazbom", dodala je Hana. Pozornica joj, kaže, nije nedostajala, ali joj je nedostajalo sjediti za klavirom i pisati. 

VIDEO Tonči Huljić javio se nakon što je postao djed djevojčici Albi: 'Hana je bila jako pribrana i hrabra, ponovno je pokazala da se žene dobro nose s takvim situacijama'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije