Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživa u životu

Hrvatska glumica: 'Život nakon razvoda je super'

hana hegedušić (1)
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/5
17.09.2016.
u 15:12

Iako više ne živi sa ocem svoje djece, Petrom Čolićem, Hana uživa u životu, a bivši suprug i dalje joj je podrška

Glumica i pjevačica Hana Hegedušić trenutno ima naporan tempo. Osim privatnih i poslovnih obveza, slobodno vrijeme trenutno joj oduzimaju joj i pripreme za zabavni show 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Iako više ne živi sa ocem svoje djece, Petrom Čolićem, Hana uživa u životu, a bivši suprug i dalje joj je podrška, otkrila je za Dnevnik.hr

'Život je super, mi smo se rastali prije 4 godine i to je sad već skroz iza nas. Pero i ja smo si ostali dobri u smislu da se čujemo i dijelimo informacije o djeci, stalno se nešto dogovaramo tako da nije otišao iz mog života zauvijek. On je i dalje dio moje obitelji samo mi nismo više u odnosu u kakvom smo bili. 

>>Kreće treća sezona popularnog TV showa: Ovi kandidati vas očekuju

Komentara 8

MU
mudrost
17:12 17.09.2016.

Pa neka jasno i glasno preporuči da se i drugi rastave i da žive sretnije

KA
kapunjohan
17:23 17.09.2016.

Neznam zaqšto se rade nepotrebne cermonije, zaprisio je na mjesecu itd, udaja , ženidba, svatovi , usudno da, fine vjenčanice itd. kad je svima super kad se razvedu. Mogu se i bez ženidbe dogovoriti da će skupa imati djecu i brinuti se za njih, pa će biti, kako neki kažu sve civilizirano i bez nepotrebnih trauma.

Avatar dugouhidule
dugouhidule
20:21 17.09.2016.

Super je njoj kad ne plaća alimentaciju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije