Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLAGDANI U OBITELJI NAŠEG POLITIČARA

Gordan Jandroković čestitao Uskrs i objavio fotografiju s mlađim sinom kojeg ne vidimo često

ARHIVA - 2018. Zagreb: Poznati na premijeri predstave Kralj Lear
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/12
31.03.2024.
u 13:30

- Dragi prijatelji, sretan vam i blagoslovljen Uskrs! - napisao je Jandroković na društvenim mrežama i objavio fotografiju sa sinom Juricom.

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković na društvenim je mrežama uputio svima čestitku za Uskrs i ovom prilikom objavio je dvije fotografije na kojima je uz blagdanski stol pozirao s mlađim sinom Juricom. - Dragi prijatelji, sretan vam i blagoslovljen Uskrs! - napisao je Jandroković. 

Gordan Jandroković i njegova supruga Sonja u braku su od 1994. godine i zajedno imaju sinove Mihaela i Juricu te kći Klaru koja je pažnju medija plijenila tijekom prošlogodišnjih parlamentarnih izbora kada je svom ocu došla dati podršku u stožer HDZ-a. Tada je 25-godišnja Klara za izbornu noć odjenula je elegantnu crnu haljinu sa zlatnim pojasom u struku. Inače, Klara je završila Pravni fakultet i trenutačno radi kao odvjetnička vježbenica u jednom odvjetničkom društvu.

 

 

VEZANI ČLANCI

Njezina majka Sonja ugledna je oftalmologinja u KBC-u Zagreb. Ljubav Gordana i Sonje planula je na Krku gdje su godinama oboje ljetovali, a zanimljivo je da je i supruga predsjednika Sabora inače i sestrična aktualnog hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića. U intervju koji nam je Goran Jandroković dao prije četiri mjeseca, uoči božićnih blagdana, ispričao je kako blagdanski dani izgledaju u njegovoj obitelji.

- Sudjelujem vrlo aktivno u kićenju bora, za to sam uvijek zadužen. Inače, kada radimo nedjeljne, obiteljske ručkove, uvijek sam zadužen za pripremanje stola i postavljanje pića. Na tim smo ručkovima moja uža obitelj, supruga i naše troje djece, punica nam se redovito pridruži, a kako su moj otac i majka u Bjelovaru, ne mogu doći. A kod Božića najviše volim to što se uspijemo svi okupiti. Dođu roditelji, sestrina obitelj dolazi iz Italije, ona već 20 godina živi u Rimu, udana je za Talijana i imaju dvoje djece. Tako da nas za Božić uvijek bude 12. Čuvamo obitelj kao zajednicu u kojoj smo svi jako povezani i jedni drugima pomažemo. A božićno vrijeme podsjeća nas da su obiteljsko zajedništvo i povezanost najvažniji dio naših života.

VIDEO Martina Validžić: 'Pristala bih voditi Eurosong samo uz jedan uvjet'

 

Komentara 2

LJ
ljudemisi
14:25 31.03.2024.

Sretan Uskrs i predsjedniku Hrvatskog sabora i hvala za sve što je učinio i čini kao jedan od najboljih predsjednika za svoj narod.

Avatar imocki pracovjek
imocki pracovjek
17:45 31.03.2024.

Sretan Uskrs pristojnom i odmjerenom političaru, kakvih nam treba što više u ovom mulju Milanovićeva prostakluka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije