Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još jedno iznenađenje

Goranova zaručnica Leila večeras ulazi u Big Brother kuću!

big brother
Foto: RTL
1/5
13.11.2015.
u 13:25

Iako nitko od stanara ne zna što ih danas očekuje, zasigurno će biti zanimljivo vidjeti što će se dogoditi kada Goranova draga uđe u kuću...

Kada mislimo da Big Brother ne može smisliti bolja iznenađenja, on iznova oduševi gledatelje, ali i stanare najpoznatije kuće u regiji. Tako je sinoć u Big Brother kuću doveo Steffaninu mamu Katju, a večeras, za emisiju uživo, odlučio je sam sebi dignuti ljestvicu i u kuću staviti Goranovu zaručnicu Leilu, piše RTL.hr.

Iako nitko od stanara ne zna što ih danas očekuje, zasigurno će biti zanimljivo vidjeti što će se dogoditi kada Goranova draga uđe u kuću budući da je samo prije dva dana Steffani imala "blizak susret" s Goranovom "obdarenošću", a ubrzo zatim su pali i poljupci.

Hoće li Leila imati opravdanje za Gorana, što će reći svom zaručniku, a kako će se odnositi prema Steffani, te kako će stanari reagirati na njezin ulazak, ne propustite pogledati večeras, u emisiji uživo, od 21 sat, na RTL-u! 

>>Steffanina majka tek je stigla, a Steffani se s njom već posvađala

>>Steffanina majka Katja Ervinu: Hoćeš li ženiti Steffani?

Komentara 7

KR
krmpaza
17:22 13.11.2015.

Tko je Goran?

AA
AAlien
14:21 13.11.2015.

Ne zna se tko je veći polusvijet. Ovi u kući, tupani koji ih gledaju, ili mi, komentatori.

Avatar ShuPac
ShuPac
15:34 13.11.2015.

''Kada mislimo da Big Brother ne može smisliti bolja iznenađenja, on iznova oduševi gledatelje'' ODUŠEVI????? ODUŠEVI????? Daj, pa koje droge vi konzumirate? Koga uopće to govno od trash programa može oduševiti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije