Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Volim Hrvatsku

Goranov tim bio je uspješniji i ponovno odnio pobjedu

Foto: HRT
1/6
26.11.2017.
u 19:05

Da se osigura i dodatno oslabi protivnike, Goran je iskoristio Brigitine vještine i iznenadio Bojana izazvavši ga na meč u džudu

U desetome ovosezonskom izdanju popularne HRT-ove zabavne emisije Volim Hrvatsku prikazanomu večeras na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) pobjedu je ponovno odnio Goran Navojec sa svojom momčadi – džudašicom Brigitom Matić, voditeljicom Sandrom Bosnar i komičarom Mladenom Horvatom.

Imali su više sreće od Bojanove momčadi – glumca Filipa Detelića, pjevačice Zrinke Posavec i komičara Zlatana Zuhrića Zuhre. Goran je, na čuđenje svih, bio uspješniji u igri Poznati sunarodnjaci jer je to dosad bila Bojanova igra. Torta je eksplodirala u Zuhrinim rukama, pa je i rođendan bio sretniji Goranovoj momčadi – osvojili su 12 bodova.

Da se osigura i dodatno oslabi protivnike, Goran je iskoristio Brigitine vještine i iznenadio Bojana izazvavši ga na meč u džudu. Naravno, Bojan je izvukao kraći kraj. I ove nedjelje bilo je veselo i raspjevano. Ante Gelo i njegovi glazbenici izveli su nekoliko sjajnih hitova – Ti si želja mog života, Nek živi ljubav, Ako je vrijedilo išta, Garavušo, Ja samo pjevam, Ostat ću mlad.

Braća Navojec, Mirko Fodor i njihovi suigrači gledatelje Hrvatske radiotelevizije očekuju i iduće nedjelje u novome izdanju emisije Volim Hrvatsku, koja se prikazuje na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) s početkom u 17.35.
Snimku večerašnje emisije moguće je pogledati s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Komentara 2

ČI
čikaga
07:38 27.11.2017.

Zakaj malo ne zasvira saksafon i ne otpeva kao Armstrong.

KR
kruti193
00:03 27.11.2017.

debeli krmak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije