Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MasterChef

Gola kuharica - Radovan poručio Nives da se nada da neće izdati kuharicu

matserchef
Foto: PR FOTO
1/2
16.03.2014.
u 11:32

Nives je oduševila u prvoj epizodi MasterChefa, a kako će se snaći ove nedjelje vidjet ćemo već u drugom izdanju showa...

Nives je oduševila u prvoj epizodi MasterChefa, a kako će se snaći ove nedjelje vidjet ćemo već u drugom izdanju showa. Nakon što će Nives, Alka, Ivica i Nikša replicirati zadano jelo najbolje što znaju, uslijedit će kušanje žirija. - Uzbuđena sam, samo se molim da ne budem najgora!, izjavit će Nives prije kušanja. Jedva će dočekati da joj žiri kaže komentare kako bi sve bilo gotovo i kako bi znala na čemu je.

Vidjet ćemo kako je Dino reagirao na Nivesino jelo, hoće li biti zadovoljan prezentacijom na tanjuru, te da li će Nivesina tjestenina biti ispravno kuhana.

Jelo će prvo prokomentirati Dino i Andrej, no Radovan će u svojim komentarima pokazati i svoj oštar jezik: Jeste li vi ono rekli da razmišljate o drugoj knjizi? Ili ste je već počeli pisati?. Nives ga je prepravila da se radi o trećoj knjizi. ´Možda ipak da bude neka druga tema, a ne kuharica!, poručio joj je. Nives mu je odgovorila sa smiješkom da se ipak neće raditi o kuharici. - Zapravo mislim da se Radovanu jako sviđa ideja da napišem neku kuharicu. Možda 'Golu kuharicu'? Pošto sam imala 'Golu istinu', može sad možda biti 'Gola kuharica!', komentirala je simpatična spisateljica.

Foto: PR FOTO

>>Nives Celzijus pobijedila u prvoj epizodi Celebrity MasterChefa

Komentara 2

ĆA
ćaćaća
13:15 16.03.2014.

mora da su radovan i nives glavni..mora da ih nešto povezuje?..možda ljubav prema otadžbini..jer uvijek su u hr medijima glavne takve face..a sve kao slučajno..

VL
vlradni
11:43 16.03.2014.

to je blamaza za kuharstvo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije