Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promijenila imidž

Glumila je Hurem, no potpuno se promijenila nakon uloge koja ju je proslavila

Hurem
Foto: RTL, Instagram
1/19
15.10.2023.
u 08:00

Glumica Meryem Uzerli nakon uloge Hurem i dalje radi, a u međuvremenu je postala i mama dvije djevojčice. No, Meryem više ne izgleda kao što je to bilo kada je glumila Hurem. Glumica koju mnogi pamte po njezinoj crvenoj kosi, čini se kako se odlučila za nešto manje upečatljivu boju, onu svjetlo smeđu te je zbog toga teško prepoznatljiva ljubiteljima serije u kojoj se proslavila.

Turska glumica Meryem Uzerli (40) domaćoj je publici poznata po ulozi sultanije Hurem u seriji 'Sulejman Veličanstveni'. Ljepota i osobnost ovog lika mnogima su ostali u sjećanju, a po toj ulozi Meryem prepoznaju diljem svijeta.

Glumica nakon ovog ostvarenja i dalje radi, a u međuvremenu je postala i mama dvije djevojčice. No, Meryem više ne izgleda kao što je to bilo kada je glumila Hurem. Glumica koju mnogi pamte po njezinoj crvenoj kosi, čini se kako se odlučila za nešto manje upečatljivu boju, onu svjetlo smeđu te je zbog toga teško prepoznatljiva ljubiteljima serije u kojoj se proslavila. 

Meryem je aktivna na društvenim mrežama gdje s pratiteljima dijeli gdje sve putuje i što radi. 

Tako se na ovoj društvenoj mreži glumica tijekom ljeta javila iz Dubrovnika. Glumica je na svom Instagramu objavila nekoliko fotografija i video zapisa iz Dubrovnika, a u jednom od svojih Instagram Storyja otkrila je i da dobro zabavila na rođendanskoj proslavi poznatog turskog biznismena Mehmeta Koruturka

Lijepa glumica pozirala je i na balkonu hotela u kojem je odsjela dok se u pozadini vidi more, a brojne Hrvate oduševila je pjesmom koju je stavila uz fotografiju. Riječ je o pjesmi Crvene jabuke 'Malo ćemo da se kupamo' koja se očito svidjela turskoj zvijezdi koju na Instagramu prati više od sedam i pol milijuna korisnika.

VEZANI ČLANCI

Inače, Meryem je u Dubrovniku bila i 2018., u vrijeme dok su naši vatreni igrali u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva. Turska glumica tada je na Stradunu pozirala u dresu hrvatske reprezentacije i tako dala podršku našim nogometašima. 

- Bili ste odlični, dali ste sve od sebe - napisala je Meryem tada uz video koji je objavila i na kojem slavi Hrvatsko srebro s navijačima. Mnoge je tom prilikom oduševila informacijom da i sama vuče hrvatske korijene.

Naime, tada je otkrila da je njezina prabaka bila Hrvatica. Inače, glumica je odrasla u Njemačkoj zbog čega je u početku slabo govorila turski pa je paralelno uz snimanje serije Sulejman Veličanstveni učila i turski jezik. Seriju je napustila 2013. godine, a nakon toga glumu je stavila u drugi plan te se posvetila manekenstvu, ali i novim poduzetničkim pothvatima pa je tako u centru Berlina otvorila i svoj prvi dućan 'NOSH NOSH' u kojem se prodaju zdrave slastice.

VIDEO Aleksandra Prijović otkrila da uživa u alkoholu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije