Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika promjena

Glumica koja je igrala popularnu Hurem mršavija no ikad, pratitelji smatraju da je pretjerala

Foto: Meleah Loya/Press Association/PIXSELL
1/18
28.03.2022.
u 22:30

Poznato je da je glumica Meryem Uzerli nakon što je postala mama po drugi put, htjela svoju liniju dovesti do savršenstva.

Glumica Meryem Uzerli (38) hrvatsku je javnost oduševila svojom ulogom Hurem u seriji Sulejman Veličanstveni. Dobro je istaknula osobnost svog lika, a njezina je ljepota sve osvojila. Mnogi su ovu tursku glumicu i nakon prestanka emitiranja popularne serije nastavili pratiti na društvenim mrežama, kao i svaki korak koji napravi. Tako  je bilo i s posljednjim objavama koje je glumica pokazala na svom Instagramu. Pratitelji su se zabrinuli jer je pokazala fotografije na kojima je, kako neki od njih smatraju, premršava.

Poznato je da je Meryem nakon što je postala mama po drugi put, htjela svoju liniju dovesti do savršenstva. Naime određeni dio publike smatra da jesa svojom težnjom savršenstvu pretjerala. Meryem nije otkrila kriju li se iza njezina izgleda naporni treninzi i kakva dijeta ili ima zdravstvene probleme.

Podsjetimo, glumica se borila s depresijom, zbog koje je naglo smršavjela. Tada je boravila u njemačkoj klinici, a jedno je vrijeme pomišljala i na samoubojstvo. Nakon toga posvetila je više pažnje svom fizičkom izgledu. Četiri puta je operirala usne kako bi ih povećala, a estetskim operacijama dodatno je naglasila i jagodice te podignula obrve, zbog čega ju je javnost sve više kritizirala. 

VIDEO Will Smith ošamario Chrisa Rocka na Oscarima, pa dobio kipić, rasplakao se i tražio oprost!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije