Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gold FM

Domaća glumica od sada u ulozi radijske voditeljice: 'Budit ću vas grupom Queen'

20.01.2016., Zagreb - Radio Gold FM zapoceo s emitiranjem. Ana Majhenic.  Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
21.01.2016.
u 10:45

Na Gold FM-u radit će puno poznatih lica poput Filipa Riđičkog, Renea Bitorajca i Brune Šimleše koji će svakog vikenda voditi "Pozitivu"

Zagrebački eter od jučer je bogatiji za još jednu radijsku postaju. Na frekvenciji 94,9 MHz, na kojoj smo nekad slušali Radio Veliku Goricu i Totalni FM, sada se nalazi Gold FM.

Za razliku od drugih radiopostaja, goldovci će svakog dana puštati samo najveće hitove od 50-ih godina prošlog stoljeća pa do početka 80-ih. Prvog dana u prostorijama Gold FM-a uz tortu i šampanjac okupili su se svi voditelji, među kojima ima puno poznatih imena. Voditeljski debi imala je glumica Ana Majhenić, koja će s Markom Bratošem svakog jutra voditi program od 6 do 10.

– Do ovog angažmana došlo je slučajno, tijekom snimanja emisije “Ja to mogu” kolegama koji rade na radiju rekla sam da mi je velika želja imati svoju emisiju i, eto, otvorila mi se prilika da ostvarim svoj san – kazala nam je Ana Majhenić i priznala kako inače nije jutarnji tip, ali da neće imati problema s dizanjem jer će uživati u glazbi koju i privatno sluša. Omiljeni joj je bend Queen i njih će rado puštati na Goldu. Ana paralelno radi i u kazalištu, a kako smo doznali, nakon “Ja to mogu” nastavit će vježbati na trapezu jer joj se ta točka posebno svidjela.

Popodnevni program svakog dana vodit će Ettore Kocijančić, dok će svakog dana od 20 do 22 u eteru biti Sanja Čeliković i Filip Riđički, koji je nakon godine iskustva na Radio Studentu došao na Gold FM. – Super mi je što radim s nekim poput Sanje koja ima iskustva. Svaka mi je pjesma novo iznenađenje, a “raspametim se” kad čujem “Bobby Brown” Franka Zappe – veli Filip.

Svoje emisije na Gold FM-u imat će i Rene Bitorajac, koji će petkom voditi “Čuku vremena”, te Bruno Šimleša, koji je u eteru vikendom od 9 do 12 u “Pozitivi”. Svoj prilog svakog jutra imat će i ekipa News bara.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/Borna Filic/PIXSELL

>>Željni ste starih hitova? Okrenite na 94,9 MHz

>>Ana Majhenić: Živjela bih u džungli okružena životinjama

Komentara 1

Avatar Dr Evil
Dr Evil
13:42 21.01.2016.

Bitorajac...?!?...Hvala na informaciji, sad znam koju stanicu neću slušati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije