Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ĐANI STIPANIČEV

Glazbenik otkrio koga je sve ljubio: 'Sandra Bagarić, Mila Elegović, sve je to prošlo kroz moje ždrijelo'

Đani Stipaničev
Foto: Happy fm
1/7
28.09.2023.
u 16:48

Pjevač posebnog glasa, omiljeni kazališni glumac, biolog po struci - Đani Stipaničev gostovao je u Special Happy Showu i to u svom najležernijem i opuštenijem izdanju, kakvog ga uistinu rijetko viđamo. Slušateljima Happy FM-a je otkrio da je nakon više od dvadeset godina 'pokupio' diplomu s fakulteta, kako je zaveo suprugu, ali i s kime je sve razmjenjivao poljupce...

Šarmantni Dalmatinac – Đani Stipaničev, suprugu Nelli osvojio je na čuvenim tribunjskim Magarećim trkama prije osamnaest godina. Tribunj je ostao njihova ljetna oaza, a mirni obiteljski život sa dvije kćeri vode u Samoboru.

Smatram se Samoborcem, tamo sam već 13 godina, točno sutra - na Svetog Mihovila od kada smo uselili u taj prekrasni mali gradić, gdje je sve lijepo i ugodno… ali Dalmatinac uvijek ostaje Dalmatinac i tako ga uvijek svi percipiraju. Ja sam omiljena zvjerka među Bad Blue Boys-ima, pogotovo u ovom velikom tjednu i iščekivanju… Ženi sam rekao da me nema doma tih dana ako pobijedimo prvenstvo, taman za svoj 55 rođendan… Supruga srećom nije ljubomorna.

Puno, puno pusa sam podijelio na daskama, od kolegice Renate Sabljak, Sandre Bagarić, Mile Elegović, Danijele Pintarić, Vande Winter - to je sve prošlo kroz moje ždrijelo – pohvalio se uz smješak. 

VEZANI ČLANCI: 

Kada se moraš poljubiti na sceni kako se kontroliraš - upitao ga je voditelj Elvis Mehičić. Ne kontroliram se, kako bih glumio onda, nema tu one istinske iskrenosti, ali prigode beru jagode…

Jednom prigodom Stipaničev je tako nedavno gostovao na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu.

Ja sam profesor biologije kojeg je život odveo u svim smjerovima osim biologije koju sam pošteno završio i nakon 24 godine nedavno sam podigao diplomu jer sam imao nastup na PMF-u.  Rekli su - evo ti tvoj tuljac da i tvoja djeca znaju da si fakultetlija… Bilo je uvik danas ću, sutra ću, ali birtija mi je draža, druženje, šetanje po samoborskim šumama…

Iako je trenutačno na dijeti izgledom se ne zamara previše. Za sebe kaže da je rustikalni Dalmatinac koji se depilira za potrebe uloga, ali želi ostariti prirodno, bez estetskih zahvata. Nije ni od tetovaža, a što se tiče poroka otkrio je:

Ne pušim, a za pijenje - tu bi se dalo štogod prozborit, ja sam piva, gemišt, bevanda tip, pelinkovac mi je od žestica jedino što pijem. Svaka uloga mu je jednako važna. O sebi ne voli čitati, niti svoj glas slušati na radiju i televiziji,  Zoran Milanović mu je draži od Andreja Plenkovića, jer, kaže, zabavlja narod i ima jasan stav o svemu…

VIDEO: Bare kritizirao današnju glazbu: 'Neke djevojke pjevaju aaa move your body' 

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
18:09 28.09.2023.

Nagradno pitanje: koja je funkcija ovog članka?

Avatar istovari
istovari
17:19 28.09.2023.

Pravi gospodin ne trkelja o intimnim stvarima. U suprotnom nije gospodin.

LU
Lukeruk
17:46 28.09.2023.

Pazi kaj govoriš Đani, posle buju te babe tužile da si ih siloval

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije