Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
petnaesta obljetnica serije

Uskoro se ponovno okuplja ekipa kultne serije "Gilmorice"

lauren graham
Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
28.03.2015.
u 18:27

Nakon sedam epizoda serija se ukinula, no sada se vraća. Petnaesta godišnjica serije ujedinit će nakratko ekipu serije

Sjećate se kultne serije "Gilmorice"? Britki i brzi dijalozi između majke i kćeri, Lorelai i Rory Gilmore oduševljavala je svijet godinama

Nakon sedam epizoda serija se ukinula, no sada se vraća. Petnaesta godišnjica serije ujedinit će nakratko ekipu serije. Ekipa će se naći u lipnju ove godine u Teksasu.

Većina likova iz serije će se pojaviti u Teksasu, a obljetnica će sigurno biti donekle i tužna budući da je televizijski otac Lorelai Gilmore, glumac Edward Hermmann nedavno preminuo.

>>Otac Lorelai Gilmore, Edward Hermmann preminuo u 72. godini

Komentara 3

SU
suncokret125
13:17 31.03.2015.

Serija Gilmorice je trajala sedam sezona, a ne epizoda! Razlika je ogromna i bilo bi dobro provjeriti podatke

QQ
qqqqqqq
00:07 30.03.2015.

Nakon 7 epizoda? I što znači ovaj tekst, ja ništ ne kužim, snimaju li se novi nastavci ili što? Ovo je toliko nepovezano i netočno napisano da sam ja frapiran.

MA
maxxxx
08:45 29.03.2015.

što sve neće nazvati "kultnim"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije