Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povratak iz bostona

Franka Batelić: Kad popijem, puno bolje plešem!

franka (1)
Foto: Narodni radio
1/6
29.12.2011.
u 14:55

– Naravno da nisam zaboravila govoriti hrvatski jer se sa svojima čujem svaki dan, ali moram priznati da, kad govorim o glazbi, počnem najprije razmišljati na engleskom – otkrila je Franka.

– Bilo mi je super prošetati se gradom i pojesti neku kobasičicu. U Bostonu se Božić ne slavi skromnije nego u Zagrebu – rekla je pjevačica Franka Batelić u svom prvom intervjuu nakon dolaska iz Amerike gostujući u "Glazbenom showu Dalibora Petka" na Narodnom radiju.

– Naravno da nisam zaboravila govoriti hrvatski jer se sa svojima čujem svaki dan, ali moram priznati da, kad govorim o glazbi, počnem najprije razmišljati na engleskom – otkrila je Franka kojoj je školovanje na Berkeleyju pomoglo odlučiti što želi raditi u životu.

– Od jutra do navečer si u glazbi pa preispitaš sebe je li glazba zaista to što želiš raditi ili ti nakon nekog vremena dosadi – izjavila je mlada pjevačica koja se u Boston vraća za dva tjedna.

Do tada će raditi na svom prvom albumu zajedno s producentom Borisom Đurđevićem, s kojim je ovo ljeto napravila plesni hit "On fire".

– Čula sam da je pjesma osvojila sve top-ljestvice u Portugalu. Super mi je bilo vidjeti svoju sliku pored Jessie J – rekla je Franka koja trenutačno radi na svojoj novoj pjesmi na engleskom "Supergirls" koju je posvetila svim ženama. No na pitanje bi li se ikad mogla zaljubiti u ženu rekla je da je to gotovo nemoguće. Zbunilo ju je i pitanje o funkcioniranju veze na daljinu.

– Ne znam – odgovorila je glazbenica priznavši da prije Luke Tomaša nikad nije imala poznatog dečka.

– Preteško mi je pitanje želim li biti svjetski poznata – priznala je Batelić kojoj u Americi najviše smeta to što su svi stalno nasmijani i prave se da im je sve super.

– Kad sam došla u Boston, patila sam od nesanice, a bila sam i malo depresivna jer sam imala problema s cimericom. Ali sada je sve OK – izjavila je pjevačica koja obožava odlaziti u New York, ali joj je ipak Hrvatska draža od Amerike. Franka je rekla da se pokušavala držati podalje od hamburgera, ali i priznala da, kad popije, puno bolje pleše.

Komentara 1

TA
tatacroata
14:39 30.12.2011.

Vjerojatno i pjevaš bolje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije