Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijeme s tobom

Fra Marin Karačić izdao novi album

02.01.2024.
u 15:09

Glazbenu pratnju na albumu čine Pava - klavijature, Đuro Ravenšćak - gitara, Lovro Knežević - bas gitara, Domagoj Čondrić – bubanj, Kristina Džeko – viola, Luka Tripalo - usna harmonika

Poznati kantautor suvremene duhovne glazbe fra Marin Karačić izdao je novi album 'Vrijeme s tobom'. Ovo je treći album u izdanju Laudato Musica, a prvi u live verziji.
-Jednu lijepu i ugodnu "svirku" odlučili smo malo ušminkati i izbaciti kao live acoustic album. Bio je to jedan poseban koncert u Zagrebu u studiju Laudato TV-a tijekom pandemije, a zvao se ''Progledaj srcem online''. Naslov albuma je 'Vrijeme s Tobom', jer su sve pjesme i nastale u vremenu provedenom s Gospodinom i želim svima što više vremena provedenog s Njim. Nadam se da će slušanje albuma biti na duhovnu korist – izjavio je fra Marin Karačić.

Glazbenu pratnju na albumu čine Pava - klavijature, Đuro Ravenšćak - gitara, Lovro Knežević - bas gitara, Domagoj Čondrić – bubanj, Kristina Džeko – viola, Luka Tripalo - usna harmonika.

Album 'Vrijeme s Tobom' objavljen je u digitalnoj verziji i može se pronaći na svim digitalnim streaming platformama, a uskoro će biti u prodaji i na nosaču zvuka.

Fra Marin Karačić, glazbenik i redovnik, neizostavno je ime hrvatske duhovne glazbene scene. Svirati je naučio u franjevačkoj mladeži. Svojim glazbenim prvijencem oduševio je publiku i vjernike, a nastupao je na brojnim slavljeničkim duhovnim koncertima te na 'Progledaj srcem'. Svoj gazbeni izričaj definira kao molitvu i razgovor s Bogom te način da svoju vjeru što lakše izrazi i svjedoči o njoj drugima. Trenutno je na službi kao župnik u Gorici-Sovićima u BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije