Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omiljena pjevačica

FOTO Zavirite u luksuznu oazu mira Nine Badrić na Hvaru

Foto: instagram
1/34
27.03.2024.
u 08:00

Omiljena domaća pjevačica Nina Badrić otputovala je na otok Hvar i podijelila s pratiteljima kako izgleda njezina luksuzna vikendica

Popularna zagrebačka pjevačica Nina Badrić nakon senzacionalnog nastupa na dodjeli najprestižnije medijske nagrade Večernjakove ruže otputovala je na Hvar, točnije u Jelsu gdje ima svoju lijepu vikendicu. Ondje pjevačica uvijek ide kada pronađe malo vremena za sebe, a najčešće je to ljeti kada u Dalmaciji provodi i po nekoliko tjedana.

Atraktivna brineta koja je nedavno javnost pozitivno iznenadila i promjenom imidža te se ošišala na kratko, odlučila je nekoliko dana provesti u Jelsi s voljenim psićem Totom. Na društvenoj mreži Instagram često dijeli trenutke iz privatnog života, a sada je podijelila i interijer vikendice tako što je pokazala svoju preslatku tirkizno plavu kuhinju. 

Nina je i ranije pokazivala kako je uredila svoju oazu mira. Ono što se da primijetiti jest da u njenom dnevnom boravku dominira crvena fotelja, a pogled privlače i drvene grede na stropu.

 

1/11

 

VEZANI ČLANCI: 

 

Pjevačicu su već pohvalili kako ima odličan ukus i da je sve vrlo skladno u njezinu raju na otoku. Uredila ga je potpuno po svome guštu i u mediteranskom stilu.

 

VIDEO: Kate Middleton ima rak: Otkrila dijagnozu, oglasio se kralj Charles i pružio joj podršku

Komentara 7

PR
Pretežnovedro
08:19 27.03.2024.

ma zamisli, a za vrijeme korone kukala kao nema od čega živjeti pa tražila socijalnu pomoć od države ona, Severina i slične. Mogle bi sada malo vratiti nazad kao Peđa Grbin naknadu za odvojen život od mame i tate :)

PR
pritiskovic
08:42 27.03.2024.

Ko je ova?

Avatar volim fritule
volim fritule
08:42 27.03.2024.

pa nekima nije loše u Hrvatskoj treba samo znati, tako živjeti od socijale i vađenja krumpira može samo kod nas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije