Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razgolićena pjevačica

FOTO Pogledajte kako je Maja Šuput hodala Dubaijem: Muslimanska zemlja ima stroga pravila

Foto: Instagram
1/25
25.03.2024.
u 20:15

Pjevačica Maja Šuput u otvorenoj haljini hodala je Dubaijem i tako se pozdravila s ovom muslimanskom zemljom...

Jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica Maja Šuput proteklih nekoliko dana uživala je u Dubaiju u koji je otputovala sa suprugom Nenadom i njihovim trogodišnjim sinčićem Bloomom, a povod ovog lijepog obiteljskog putovanja bio je upravo Bloomov rođendan. Nakon cijelog dana uživanja na suncu, večeri su Maja i Nenad provodili u luksuznim restoranima, a jednu večer pjevačica se posebno sredila.

Odjenula je crnu dugu haljinu koja je na gornjem dijelu imala proreze te pokrivala samo najriskantnije dijelove grudi, a pokraj materijala isticale su se crte kupaćeg kostima u kojem je preko dana dobila boju uz bazen. ''Baš si zgodna'', ''Jako elegantna'', ''Predivna uvijek'', ''Wow'', pisali su joj pratitelji u komentarima.

 Svoje pratitelje Maja je redovno častila snimkama s putovanja, a pokazala je da su plivali s dupinima, kao i da je Nenad za Blooma osvojio ogromnu igračku na jednom štandu i to čak dvije večeri zaredom.

 

Foto: instagram

VEZANI ČLANCI: 

 

1/50

 

Podsjetimo, popularna domaća pjevačica Maja Šuput čak tri godine nije objavila ni jedan singl, a nedavno je to ipak napravila objavivši pjesmu „James Bond“ te je njom usrećila mnoge vjerne obožavatelje. 

 

VIDEO: Baka Zorana Milanovića 15 godina skrivala veliku tajnu o njemu! Majka mu nije imala lak život

Komentara 2

MA
MarkoMarkoM
20:51 25.03.2024.

Boli me pipi sto si ti tamo negdje.

SP
Split71
20:47 25.03.2024.

A dije plastiku ostavila??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije