Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bosanskohercegovački pjevač

FOTO Pogledajte kako Haris Džinović izgleda bez šešira! Samo ga blizak krug ima priliku vidjeti bez njega

Foto: Antonio Ahel
1/17
10.04.2024.
u 10:20

Pjevač Haris Džinović šešir s glave ne skida od osamdesetih godina prošlog stoljeća, a brkove je posljednji put obrijao u vojsci.

Posljednjih mjesec dana bosanskohercegovački pjevač Haris Džinović itekako je aktualan u javnosti zbog izjava o razvodu od sada već bivše supruge, dizajnerice Meline Džinović. Izjave su to koje intrigiraju javnost, a iznošenje njihova prljavog veša nakupljenog godinama sigurno zabavlja nekolicinu. Iz dana u dan izlaze novi intervjui Džinovića kako 'blati' Melinu da ga je varala, iskorištavala te je optužuje da je veliki materijalist. Čak je u njihov razvod upleo i njihovu djecu, kćer Đinu i sina Kana, te Melinu optužio da sa sinom nije razgovarala određeni period. 

– Bilo je tu iskorištavanja emotivnog, materijalnog, društvenog, kako god želite. Nezahvalnost me najviše boljela. Ako netko misli da je zahvalnost samo da kaže: "Hvala ti ljubavi", to ipak moraš pokazati i nekim djelima. Ne mora to sada biti u ekvivalentu, ako torbica košta 5000 eura da sada ona meni vrati poklonom iste vrijednosti. Možemo popiti i kavu, da kažeš: "Ja ću platiti", a to je meni sasvim dovoljno. Međutim, nije se ni to događalo, i tu sam onako bio baš vrlo iznenađen – priznao je pjevač Haris Džinović oko kojeg se ovih dana bura u medijima ne stišava. – Nisam žalio niti jednog eura, nego sam ja davao samo više, kao američki Fort Know zlatna rezerva – kazao je nesretni pjevač kojeg je bivša supruga Melina navodno, kako je on u više navrata rekao – ostavila zbog drugog muškarca. 

Kako bilo, poznato je i to da Haris Džinović s glave ne skida šešire, a mnoge zapravo zanima kako pjevač izgleda bez šešira. Godine 2021. Dnevni avaz objavio je fotografiju Harisa Džinovića koja datira iz davnih dana kako pozira bez šešira s bivšom pjevačicom Zerinom Cokojom. Ona je pak tada na društvenoj mreži Facebook objavila njihovu zajedničku fotografiju – a Haris je na fotografiji bez šešira. Fotografiju je objavila uz tekst o ljetnoj turneji duž Jadrana, a pored njih nastupala je i grupa "Kari Mata Hari", Neda Ukraden i mnogi drugi. 

 

FOTO Evo kako Haris Džinović izgleda bez šešira

1/13

 

Također, 2013. godine srpski Blic objavio je fotografiju Harisa Džinovića prilikom izrade vize za Veliku Britaniju te se za dokument morao fotografirati bez šešira. Komentirali su kako je ćelav pa usprkos prepoznatljivim brkovima na toj fotografiji ne sliči sebi, pisao je Blic. Fotografiju pogledajte OVDJE

 

VEZANI ČLANCI: 

 

Umjesto da, kao i do tada, Harisovu fotografiju bez marame i šešira gledaju samo carinici, ona je pogreškom postala dostupna javnosti. Kako su pisali srpski mediji, Džinović je šešir prvi put stavio na glavu početkom osamdesetih, kada je nastupao s grupom "Sar e Roma". Kako je pisao Blic, otkad je stavio šešir na glavu ne skida ga, a bez tog pokrivala za glavu imaju ga priliku vidjeti samo obitelj i prijatelji. Brkove je posljednji put obrijao u vojsci, a njegov outfit za nastupe najčešće se svodi na traperice i crnu majicu. 

 

VIDEO: Dalibor Matanić oglasio se o uznemiravanju žena pa obrisao profil na Facebooku

Komentara 17

DU
Deleted user
10:30 10.04.2024.

Duško Lokin mu posudio ljepilo.

MA
Mandrak99
11:49 10.04.2024.

Zašto se gospodična ne potpiše ispod teksta,ovakvo izrugivanje nekome samo zato što nema kosu je dno dna,a ista ta novinarka nije se potrudila objasniti koja je to grupa kari Mata Hari...sramota,ove novinarke su dno dna

BM
Balkanezerska-Muka
13:32 10.04.2024.

Nedaj se Harise legendo obmanuta, prevarena i opljačkana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije