Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popularna voditeljica

FOTO Doris Pinčić od neizmjerne sreće skače u vrtu! Evo kako izgleda njezina oaza mira

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/30
26.03.2024.
u 20:00

Doris Pinčić Guberović objavila je novu fotografiju na Instagram i svima pokazala kako uživa i skače u vrtu...

HRT-ova voditeljica Doris Pinčić Guberović prije pola godine na svijet je donijela svoje treće dijete, kćerkicu Divnu, a da uživa u majčinskim trenucima s bebicom nije i neka tajna. Voditeljica i glumica se povukla iz javnosti te na društvenoj mreži Instagram objavi tek pokoju objavu... Čini se kako se Doris potpuno posvetila majčinstvu, a tek četiri mjeseca otkako je malena došla na svijet objavila je prve fotke s bebom. 

Na Instagramu je tada objavila fotografiju na kojoj se vidi bebino stopalo, a koje na prvoj fotografiji u nizu Doris drži rukom, a potom ga već na sljedećoj nježno ljubi. Njezini vjerni obožavatelji su komentirali kako joj je beba preslatka. Voditeljica je sada objavila fotografiju iz svog novog vrta, a na fotografiji skače od sreće... Na Instagramu je pokazala i kako on izgleda. 

Podsjetimo, Doris Pinčić Guberović, ranije je umjesto Guberović imala prezime bivšeg supruga Borisa Rogoznice, a zajedno su u braku dobili sina Donata i kći Gitu. Svatko je od njih odlučio krenuti svojim putem, a ona se upustila u novi brak s poduzetnikom Davorom Guberovićem. U rujnu prošle godine Doris je rodila kćerkicu Divnu, a ona je prvo dijete iz drugog braka joj. 

 

1/22

 

VEZANI ČLANCI: 

 

Boris Rogoznica pak još uvijek skriva svoju bolju polovicu, a na prošlogodišnjem Splitskom festivalu gdje se predstavio s pjesmom "Da nam bude lipo", posvetio je jednoj bivšoj ljubavi. - Svaka moja pjesma je posvećena nekome. Posvećena je jednoj lijepoj romansi koju sam imao prošle godine. Mada je ta romansa završila, ostale su lijepe uspomene i možda čak i pjesma moje karijere - kazao je iskreno za showbuzz.hr.

 

VIDEO: Baka Zorana Milanovića 15 godina skrivala veliku tajnu o njemu! Majka mu nije imala lak život

Komentara 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
12:10 27.03.2024.

milfijaner samo takav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije