Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GANULA PRATITELJE

FOTO Antonia Dora Pleško objavila sliku pokojnog oca i lijepe majke koju su usporedili s ovom glumicom

Foto: TikTok screenshot
1/12
17.04.2024.
u 19:00

Natjecateljica osme sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato' objavila je fotografiju roditelja s njihova vjenčanja te uz nju priložila emotivan opis. Naime, Dora posljednje dvije godine prolazi težak životni period kroz koji je prvo ostala bez strica, a onda i oca.

Pjevačica Antonia Dora Pleško (26) jedna je od natjecatelja osme sezone popularnog televizijskog showa 'Tvoje lice zvuči poznato' koji se prikazuje svake subote na Novoj TV. Sa svojim pratiteljima učestalo komunicira preko društvene mreže TikTok, a sad je odlučila podijeliti jednu veoma emotivnu objavu.

Naime, Splićanka je objavila fotografiju roditelja s njihova vjenčanja, a pored nje priložila i svoju te napisala "Tračak nas" uz što je priložila srce, dok u opisu objave stoji žalostan emotikon. U komentarima su se javili pratitelji.

- "Dobri Pleja", "Ti si najbolje od jednog i drugog", "Mamina i tatina hrvatska Latina", "Ljubav", "Mamina faca, tatin coloring", "Mama ista Marion Cotillard" - jedan obožavatelj majku pjevačice usporedio je s poznatom holivudskom glumicom. Antonia je pronašla vremena da odgovori na pojedine komentare, a jednom korisničkom računu napisala je da više podsjeća na oca kad se nasmiješi.

GALERIJA: Antonia Dora Pleško u suzama ispričala da je proživjela veliku tragediju: 'Izgubila sam i njega'

 
1/45

Dora posljednje dvije godine prolazi težak životni period: - Nije me bilo zadnje dvije godine jer sam imala tragediju u obitelji. Prvo mi je umro stric koji je uvijek bio tu za mene. I nekako kad je krenulo na bolje, izgubila sam tatu.

Mislila sam da je to kraj, ali nije. Tata je uvijek govorio da bi baš ja trebala biti u ''Tvoje lice zvuči poznato'' jer baš na njega imam dar za imitaciju i sigurna sam da su i on i stric sretni i ponosni i da me gledaju u svakom trenutku - progovorila je na rubu suza u prvoj emisiji nove sezone plesno-pjevačkog showa. 

VEZANI ČLANCI:

  

Podsjetimo, bivša natjecateljica "Supertalenta" o obiteljskoj tragediji otvorila se na društvenim mrežama: - Jako boli i nikad neće prestati. Ja sam, nažalost, u godinu dana izgubila i strica i tatu i mislila sam da je to moj kraj. Kada sam sve suze isplakala, shvatila sam da su tu uz mene i primijetim da mi se jave kroz nešto baš onda kad mi je težak period (depresivne epizode) ili bitan period (nastupi, snimanja) i, iskreno, nema mi lipše stvari od toga.

Sanjam o tome da ih mogu zagrliti bar na 10 sekundi ili zvrcnuti na mobitel. To je najgori dio - rekla je tada. Osim s pratiteljima na društvenim mrežama, sada je odlučila i sa širom publikom pričati o nekim životnim problemima i situacijama kroz koje je prolazila te je pokrenula audiopodcast "Bez filtra".

GALERIJA: Antonia Dora Pleško o teškom periodu: koncentrirala sam se na sprovode, da sam zaboravila tugovati

1/10

- Toliko sam htjela pričati o svemu što me u životu mučilo i što sam prošla, ali i dati savjete kroz svoje situacije. Ali da sve to bude baš kako se zove i podcast "Bez filtera", iskreno... Odlučila sam se za audiopodcast iz razloga ŠTO ne želim biti fokusirana na kameru i odmah mi je to drukčiji pristup.

Iskreno, ja sam tu bez šminke u trenirci na kauču ili gdje bilo i pričam iz srca kao što bih i da je netko pored mene – otkrila je Antonia u razgovoru za IN Magazin. U svom Podcastu priča o temama i situacijama s kojima se suočila te prije o njima nije javno govorila, a jedna je od tih tema i vršnjačko maltretiranje s kojim se Antonia susrela u školskim danima.

Domaća javnost s talentiranom Splićankom prvi put se upoznala prije 15 godina kad je nastupila u talent showu 'Supertalent'. Tada joj je bilo samo 11 godina, a sve je oduševila svojim samopouzdanjem i sigurnim nastupom. 

VIDEO Jole o putovanju u Dubai

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije