Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što se događa?

Forbes tvrdi da su britanski mediji u stanju pripravnosti zbog hitne objave iz kraljevske obitelji

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea tijekom posjeta ragbi klubu City of Derry
Foto: Rooke Tim/ABACA
1/16
18.03.2024.
u 18:14

Kako piše Forbes, urednicima BBC-ja je navodno preporučeno da budu na oprezu. Riječ je, tvrde, o hitnoj objavi iz kraljevske palače. Nakon ovog teksta, na društvenim mrežama pojavile su se teorije da objava ima veze s princezom Kate Middleton, no iz BBC-a nisu htjeli komentirati cijelu situaciju.

Britanska kraljevska obitelj i princeza Kate jedne su od glavnih tema u medijima ovih dana. Njezina iznenadna operacija, povratak na posao i fotošopirane fotografije samo su neki od događaja o kojima javnost govori, a za Kate se brinu brojni obožavatelji kraljevske obitelji. Princeza je u siječnju bila na operaciji abdomena o kojoj je palača izvijestila tek dan nakon tog događaja te su dodali da se ona neće pojavljivati na poslu do Uskrsa. U međuvremenu, princeza je trebala odmarati i oporavljati se od operacije, a njezino izbivanje iz javnosti i tajnovitost oko njezine bolesti potaknule su različite glasine. Obožavatelji su jedva dočekali da je vide u javnosti, a toga je i ona postala svjesna.

Tako da je za Majčin dan objavila svoju fotografiju na društvenim mrežama za koju se kasnije ispostavilo da je fotošopirana. Kate se potom ispričala, a od toga brojne priče kruže o njezinom zdravstvenom stanju. Vidjeti princezu u javnosti postalo je nemoguće, a ni njezini bliski suradnici je nisu vidjeli ni čuli neko vrijeme. Kako piše Forbes, urednicima BBC-ja je navodno preporučeno da budu na oprezu. Riječ je, tvrde, o hitnoj objavi iz kraljevske palače. Nakon ovog teksta, na društvenim mrežama pojavile su se teorije da objava ima veze s princezom Kate Middleton, no iz BBC-a nisu htjeli komentirati cijelu situaciju. 

VEZANI ČLANCI:

Inače, nedavno se pročulo i da princeza planira svoje pojavljivanje u javnosti. Britanski mediji pišu, kako je princeza zakazala svoje obraćanje kako bi prestale glasine. Izvor blizak princezi otočkim je medijima potvrdio da će uskoro princ William i ona otkriti više detalja o njezinoj bolesti. The Sunday Times piše kako će se princeza u javnosti pojaviti nakon 17. travnja, kad njezinoj djeci završavaju školski praznici. Kad se skroz oporavi i vrati kraljevskim dužnostima, tad bi mogla progovoriti o zdravstvenom stanju, navodi britanski tabloid. Princezini prijatelji vjeruju da će se više informacija o njezinom oporavku objaviti u dogledno vrijeme, ali pod njezinim uvjetima. 

- Htjet će biti jasnija i otvorenija, ali učinit će to kad se bude osjećala spremnom. To će biti njezina odluka. Neće ju se požurivati - kazala je upućena osoba.

VIDEO Misteriozna operacija, dvojnica i fotka koju su fotošopirali! 'Skrivaju nešto ozbiljno oko Kate Middleton'

Komentara 9

MI
mike67
18:47 18.03.2024.

Trebala se odmarati a ne trebala je odmarati.

LU
Lumumba
19:35 18.03.2024.

Fućka mi se za njih i njihovu propalu imperiju

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
19:10 18.03.2024.

Pretrgla se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije