Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ugodno s korisnim

Huffington post otkrio Fani Stipković

fani stipković
Foto: Instagram
04.07.2016.
u 09:29

'Istražite sa mnom najljepša mjesta za odmor. Uskoro na Fani TV-u otkrivam ljepote Amalfijske obale', poručila je Fani na društvenim mrežama

Uskoro će na Fani TV-u objaviti priče o najljepšim destinacijama za odmor, a svoj godišnji tradicionalno će provesti u rodnoj Korčuli.

Otkako je napustila Hrvatsku i preselila se u Španjolsku, Fani Stipković se posvetila isključivo novinarstvu. U Madridu je magistrirala televizijsku produkciju i menadžment i ondje surađuje s mnogim produkcijskim kućama i snima putopisne priče koje objavljuje na svom portalu Fani TV.

– Istražite sa mnom najljepša mjesta za odmor. Uskoro na Fani TV-u otkrivam ljepote Amalfijske obale – poručila je Fani ovih dana svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Njezin talent primijetili su i u Huffington Postu, za koji odnedavno piše. Iako će joj ljeto biti ispunjeno poslom, tradicionalno će dio ljeta provesti i u svojoj rodnoj Korčuli.

>> Cristiano Ronaldo nije dosadan, barem ne meni

Komentara 1

LI
liliZG
11:47 13.07.2016.

bar nije na državnim jaslama ko ostali naši slobodno zanimaši...bar se nadam..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije