Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj ljubavne sage

Ezel: Sretan svršetak turske serije prekinut će šokantan obrat

ezel
RTL televizija
04.07.2011.
u 16:07

Kako kaže izreka – sve se vraća, sve se plaća – u napetoj završnoj epizodi serije prošlost će se obiti o glavu glavnom junaku. Upravo kada pomisli da je sagi o mračnom Ezelu došao sretan kraj, gledatelje će iznenaditi neočekivan obrat.

Nakon više od deset mjeseci prikazivanja i više od 140 epizoda, stigao je kraj turske hit-serije “Ezel”. Kakav je rasplet dočekao nesretnog glavnog junaka, je li kazna sustigla sve one koji su je i zaslužili i je li ljubav između Ezela i Ejšan pobijedila i nakon trinaest godina razdvojenosti ponovno ih spojila, gledatelji će doznati u posljednjoj dvosatnoj epizodi koja će se emitirati u četvrtak 7. srpnja u 20 sati na RTL Televiziji.

Bivši nevini osuđenik Ezel, odnosno Omer, koji je poslije izlaska iz zatvora uz pomoć ujaka Ramiza, svog mentora i poznatog istanbulskog mafijaša tražio pravdu i oprost od svojih donedavnih prijatelja, napokon će doživjeti ono što je dugo sanjao – osvetu! Nakon što se riješio svih zaostataka iz prošlosti koji su ga godinama progonili, Ezel će se napokon smiriti u zagrljaju svoje velike ljubavi Ejšan i sina Džana. Osim obitelji, uspjet će sačuvati prijatelje i roditelje koji će unatoč svemu što je njihov sin učinio ipak ostati uz njega.

Međutim, baš kako kaže izreka – sve se vraća, sve se plaća – u napetoj finalnoj epizodi serije prošlost će se obiti o glavu glavnom junaku. Upravo kada pomisli da je sagi o mračnom Ezelu došao sretan kraj, gledatelje će iznenaditi neočekivani obrat koji nisu mogli ni sanjati.

Napeta ljubavna priča s kriminalističkim elementima inspirirana romanom A. Dumasa “Grof Monte Cristo” donijela je slavu izvan turskih granica glavnom glumcu Kenanu İmirzalıoğluu, bivšem najboljem modelu Turske. Popularnost je stekla i glavna glumica Cansu Dere, bivša misica. Serija je lani osvojila sve TV-nagrade u Turskoj – za najbolju dramsku seriju, režiju, glavnoga glumca, originalan scenarij, glazbu, najavnu špicu i nezaboravne scene iz serije.

Komentara 1

M1
maki 1
10:45 11.07.2011.

Jadni mi nema više Ezela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije