Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomiče granice

Evo zašto obožavateljice zahvaljuju Ashley Graham na ovoj fotografiji

Ashley Graham
Foto: Instagram
1/3
08.11.2016.
u 16:38

Plus size model ne skriva svoje nesavršenosti na tijelu i zato je objavom ove fotografije zaradila gotovo 90 tisuća 'lajkova' i komentare obožavateljica da im je životni uzor i inspiracija.

Ashley Graham ne stidi se svojih oblina ni celulita koji ima i to javno priznaje i redovito objavljuje fotografije na kojima je u kupaćem kostimu ili u nekoj izazovnoj odjevnoj kombinaciji. Ashley je prvi plus size model koji je za magazin Sports Illustrated pozirala u kupaćem kostimu i tako je svojim primjerom potakla veliki broj djevojaka punije građe da se više ne srame svog tijela. Zato ne čudi da objavom fotografija na kojima ne skriva svoje nesavršenosti Ashley uvijek zaradi hrpu lajkova i komentara djevojaka u kojima joj poručuju da im je inspiracija. 

Tako je i fotografija koju je objavila danas i na kojoj je u crnom kupaćem kostimu u samo nekoliko sati dobila gotovo 90 tisuća lajkova, a djevojke koje prate njezinu karijeru ispod fotografije su joj se zahvaljivale, hvalile njezin izgled i poručile kako im je ona životni uzor. – Jednom mi je netko rekao da su moja bedra ''grad celulita''. Tek sada shvaćam da ova bedra govore priču o pobjedi i hrabrosti. Neću dopustiti da mi drugi diktiraju kako bih trebala izgledati, a to ne biste trebali ni vi činiti – poručila je ljetos Ashley kada je na Instagramu objavila fotografije koje nisu obrađene u Photoshopu i na kojima se jasno vidi njezin celulit. 

 

 

Just me being me. #flawless Love the skin you're in ladies!!! #nyfw #beautybeyondsize

A photo posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

Ključne riječi

Komentara 5

TO
toljaga22
18:32 08.11.2016.

podera bi ju ko peder erotiku

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:17 08.11.2016.

zena izgleda kako zene trebaju izgledati a vi je nazivate "plus size" modelom???

Avatar godfather
godfather
21:22 08.11.2016.

ludilo.....!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije