Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nominirani za ispadanje

Evo zašto Đorđe, Goran i Zorica sami sebe ne bi izbacili iz Big Brother kuće!

Big Brother
Foto: RTL
20.11.2015.
u 11:10

Gogo je uvjeren da bi trebao ostati jer ima još dosta toga za pokazati, Đorđe objašnjava da je jako kratko u Kući, a Zorica smatra da treba ostati jer jedino ona ima petlje svima reći u lice što ih ide i jedina od stanara nije tašta.

U večerašnjoj emisiji  Big Brother iz kuće će ispasti netko od troje nominiranih stanara Đorđe, Goran ili ZoricaNjih troje trude se izgledati kao da ih ispadanje ne uznemiruje previše, ali stvarnost je malo drugačija, javlja RTL.hr.

Big Brother im je dao priliku da u ispovjedaonici odgovore na pet pitanja o boravku u Kući i razlozima zašto bi trebali ostati.

Gogo je uvjeren da bi trebao ostati jer ima još dosta toga za pokazati, Đorđe objašnjava da je jako kratko u Kući, a Zorica smatra da treba ostati jer jedino ona ima petlje svima reći u lice što ih ide i jedina od stanara nije tašta.

Na pitanje koje su njihove vrline, Goran je odgovorio da u svim ljudima pronađe nešto skriveno, Đorđe za sebe smatra da je pravedan i pošten, a Zorica se kune u svoju iskrenost koja ju je vrlo često i koštala. 

Kada su na red došle mane, stanari ipak nisu bili toliko rječiti pa je Goran rekao da je njegov nedostatak da voli slatkiše, Đorđe smatra da je brzoplet, a Zorica da svoj jezik ne zna držati u hladovini.

I Đorđe i Goran su se složili da bi im u Kući najmanje nedostajala Zorica, dok je ona pak rekla da bi njoj najmanje nedostajao Đorđe. Na pitanje po čemu će ih stanari pamtiti ako večeras ispadnu, Goran je odgovorio "po starkama, osmijehu i dobroti da nastoji sa svima izgraditi odnose". Đorđe kaže po "spuštanju vjetrova", po glasnoći i glupostima u bazenu. A Zorica? Ona je zaključila da ako ona izađe, ne zna koji će se gmazovi, „karakondžule“ i „bubašvabe“ izleći i ako po ničemu, pamtit će je po tome.

A tko će doista napustiti Kuću, hoće li se izleći nekakve životinje i što će se sve dogoditi u večerašnjoj Big Brother emisiji uživo, možete pogledati od 21 sat na RTL-u. 

>> Goranova zaručnica Leila večeras ulazi u Big Brother kuću! 

>> 'Ovakvu ženu kao što sam ja Đole može samo sanjati'

Ključne riječi

Komentara 2

SS
sandra.sandra.mili
11:41 20.11.2015.

Ako ima pravde i ako produkcija želi jednom postupiti po želji naroda izaći če Zorica jer njezinog zla i mržnje i odvratnih uvreda koje je upucivala drugima su prevršili sve granice i ako ovi što dirigiraju šou misle da je to zanimljivo,vjerujte nije. Pokazujete djeci koja to gledaju takve uvrede jedne babetine koja očito ima dobru vezu u produkciji. Nitko nije toliko kod VB kao ona tako da sve je jasno,a vi koji bacate lovu na glasanje tražite povrat novaca jer glasate uzalud

RI
risingsun
12:08 20.11.2015.

Zorica treba ispasti! Ta zena je toliko podmukla, iskompleksirana i nekulturna, da bi bilo pravo olaksanje svima da napusti kucu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije