Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON BROJNIH OTKAZA

Evo tko će sve nastupiti na Trumpovoj inauguraciji!

Foto: Reuters
1/3
14.01.2017.
u 12:29

Na inauguraciji će sudjelovati i glumac Jon Voight. Otac Angeline Jolie je u kampanji pružao veliku podršku Trumpu, pa se zato rado odazvao pozivu.

Novoizabrani američki predsjednik Donald Trump objavio je listu glazbenika koji će nastupiti na njegovoj inauguraciji 20. siječnja. Nakon što su mu otkazale brojne zvijezde kao što su Elton John, Celine Dion, grupa Kiss, te naši 2Cellos, najpoznatiji glazbenici su rockeri 3 Doors Down, široj javnosti poznati po velikom hitu "Kryptonite" iz 2000. godine. Osim njih tu su i country pjevači Toby Keith i Lee Greenwood, pjevačice Jennifer Holliday i Jackie Evancho, grupe The Piano Guys iThe Frontmen of Country, te mormonski zbor Tabernacle.

Napravimo Ameriku ponovno velikom

Na inauguraciji će sudjelovati i glumac Jon Voight. Otac Angeline Jolie je u kampanji pružao veliku podršku Trumpu, pa se zato rado odazvao pozivu.

Svečanost inauguracije nosi naziv "Napravimo Ameriku ponovno velikom! Proslava dobrodošlice."

>>2Cellos odbili Trumpov poziv da sviraju na njegovoj inauguraciji

Komentara 3

JI
jimpx131
20:17 14.01.2017.

Ajmo Donalde!!! CAN'T STOP THE TRUMP TRAIN!

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
22:31 14.01.2017.

samo da dodik uspije sredit vizu

Avatar lola lola
lola lola
02:27 15.01.2017.

Kako to da nije pozvao Thompsona i neke neke nase umjetnike na guslama, mozda i nekog alkara, oni bi se rado odazvali ovako velicanstvenoj priredbi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije