Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi bruje

Evo na što je spala Kim Kardashian! Uhvaćena u društvu nove golišave supruge Kanyea Westa

Foto: Screenshot X
1/20
16.03.2024.
u 23:00

Kim Kardashian uhvaćena je u društvu nove supruge Kanyea Westa, a mnogi su se iznenadili njihovim zajedničkim druženjem.

Poduzetnica Kim Kardashian i nova supruga njezina bivšeg supruga Kanyea Westa, Bianca Censori uhvaćene su jedna pored druge prošlog utorka na Vultures Listening partyju koga drugog već Kanyea Westa. Bivša i sadašnja supruga kontroverznog repera šokirale su javnost kada su se prvi put pojavila zajedno, a prema svemu sudeći, čini se kako jedna protiv druge nemaju baš ništa. 

U videu koji kruži društvenim mrežama može se vidjeti kako 29-godišnja Bianca u ružičastom topu mobitelom snima nastup, a dok 14 godina starija Kim stoji pokraj nje. Obožavatelji nisu ostali suzdržani kada su ih vidjeli zajedno, a potom su uslijedili brojni komentari. 

"Nisam to očekivao‘... ‘O čemu bi, zaboga, njih dvije razgovarale?", "Ne znam, ovo je čudno", "Koji vrag?" - glasili su neki od komentara korisnika na društvenoj mreži X.

 

 

VEZANI ČLANCI: 

 

1/15

 

Američki mediji ranije su pisali kako Kim ima zapravo prijateljski odnos s Biancom, ali navodno, ne sviđaju joj se njezina golišava i neukusna izdanja pred njezinom djecom 10-godišnjom North, dvije godine mlađim Saintom, šestogodišnjom Chicago i četverogodišnjim Psalmom koje je dobila u braku s reperom Kanyeom Westom. 

 

VIDEO: Misteriozna operacija, dvojnica i fotka koju su fotošopirali! 'Skrivaju nešto ozbiljno oko Kate Middleton'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije