Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori

Evo koja je televizija bila najgledanija u noći potvrde Vlade RH

Studio 4, HRT
Foto: HRT
1/3
26.01.2016.
u 15:29

 HTV 4 privukao je najviše gledatelja informativnih sadržaja u večeri izglasavanja povjerenja novoj Vladi Republike Hrvatske.

Tijekom cijeloga toga dana prijenos zbivanja u Hrvatskome saboru i izvješćivanje o njima pratio je dosad najveći broj gledatelja na tome kanalu, a kasnovečernje vijesti u 23.18 pratilo je čak 8,3 % stanovništva, tj. 26,3 % onih pred malim ekranima, što je gotovo 340 000 ljudi.

Cjelodnevni je prijenos na Četvrtome programu Hrvatske televizije 22. siječnja ostvaren s pomoću novoga sustava koji je Hrvatska radiotelevizija u rujnu postavila u suradnji s Hrvatskim saborom. Riječ je o režiji iz koje se daljinski upravlja sa sedam najsuvremenijih kamera visoke (HD) rezolucije, koje se nalaze u sabornici i zahvaljujući kojima je slika kvalitetnija i oštrija te u formatu 16 : 9. Sjajni rezultati koje je Četvrti program Hrvatske televizije (HRT – HTV 4) ostvario 22. siječnja potvrđuju pozitivan trend toga kanala, koji osobito dolazi do izražaja na temelju sve boljih rezultata emisije Studio 4, koja je trenutačno najduža i najsloženija televizijska emisija uživo u hrvatskome televizijskom eteru i emitira se svakim radnim danom od 7 do 15 sati.

- Četvrti program HTV-a gledatelji su prepoznali kao kanal na kojemu trenutačno doznaju aktualne, relevantne i pouzdane najnovije informacije te kao kanal koji biraju tijekom važnih događanja, istaknula je rukovoditeljica Informativnoga medijskog servisa Hrvatske radiotelevizije Lamija Alečković.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije