Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmor

Eva Longoria i Tony Parker dolaze u Vodice

eva
30.06.2010.
u 12:12

NBA košarkaš i DJ Cut Killer u klubu Hacienda izvest će svoj "DJ Cut Killer i Tony Parker Show", a lijepa glumica bit će posebna gošća večeri.

Ovoga će ljeta naša obala vrvjeti svjetskim zvijezdama. Posljednji koji su za svoje ljetno odredište izabrali Hrvatsku su hollywoodska glumica Eva Longoria Parker (35) i njezin suprug, NBA košarkaš Tony Parker (28) koji će 9. srpnja posjetiti klub Haciendu u Vodicama.

Dolazak slavnog para poslovne je prirode jer će Parker, igrač San Antonio Spursa i veliki zaljubljenik u hip-hop i rap glazbu, ondje nastupiti kao MC uz planetarno popularnog francuskog DJ-a Cuta Killera. Prije zvjezdanog dueta posjetitelje željne odlične zabave zagrijat će DJ Phat Phillie, uz čije će hitove prvi put plesati i najprivlačnija “kućanica”.

Evi će to ujedno biti i prvi posjet Lijepoj Našoj, dok je njezin suprug, s kojim je u braku tri godine, boravio u Hrvatskoj prije deset godina. Tada je proglašen najboljim igračem juniorskog prvenstva u Zadru te s reprezentacijom Francuske osvojio i titulu prvaka Europe. Osim što je vješt s košarkaškom loptom, Parker se vrlo dobro snalazi i za mikrofonom. 2007. godine izdao je i prvi album “TP” snimljen na francuskom jeziku.

Komentara 2

Avatar IvanR
IvanR
15:57 30.06.2010.

Ha ha, bilo bi lijepo da strani novinari usporede tu \"ljepoticu\" sa našim curama. Samo moraju naći neku stolicu od 40 cm da bude u visini. Hebeš curu koja ne može baciti navilak sijena u kola

FY
Fuck you Mother Fucker
20:12 01.07.2010.

Sto ti je diletant novinar, SVE TRACEVE ISPRICAO, OSIM DA SAOPSTI NAJVAZNIJE, DATUM KAD DOLAZE?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije