Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zavidna figura

Eva Longoria (46) uživa u Meksiku, obožavatelje je oduševila fotografija u bikiniju: 'Najljepša na svijetu'

Eva Longoria
Foto: DPA/Pixsell
1/6
24.10.2021.
u 18:15

Jednu fotografiju s odmora podijelila je i na društvenim mrežama uz koju je kratko napisala: "Iz Meksika, s ljubavlju", a ispod fotografije ubrzo su se nanizali brojni lajkovi i komplime

Glumica Eva Longoria (46) trenutno odmara u Meksiku, točnije u Cabu San Lucasu, a najnovije fotografije oduševile su njezine brojne obožavatelje. Eva je pokazala zavidnu figuru u bikiniju unatoč brojnim poslovnim obvezama zbog kojih nema puno vremena za vježbanje. Plažom je prošetala sa svojim sinčićem Santiagom Enriqueom Bastónom, a sudeći prema fotografijama glumica je veoma dobro raspoložena.

Jednu fotografiju s odmora podijelila je i na društvenim mrežama uz koju je kratko napisala: "Iz Meksika, s ljubavlju", a ispod fotografije ubrzo su se nanizali brojni lajkovi i komplimenti. "Kraljica", "Božica", "Predivna", "Wow", "Podigla si temperaturu","Kakvo tijelo", "Najljepša na svijetu", "Obožavamo te", "Savršenstvo", "I ja sam imao ovakvo tijelo, ali prije 20 godina", samo su neki od komentara.

Nakon dva propala braka s NBA zvijezdom Tonyjem Parkerom i Tylerom Christopherom sreću je pronašla s televizijskim producentom Joséom Bastónom s kojim je dobila sina Santiaga, a nedavno je jednom intervjuu progovorila o majčinstvu.

-Nikada neću govoriti ljudima kako trebaju odgajati svoju djecu, najgori su oni koji kritiziraju svaki korak roditelja. Nisam ekspert, odgajam sina kako mislim da je najbolje- rekla je glumica te dodala kako joj je obitelj mnogo pomogla oko sina.

-Imam veliku obitelj, muža koji je moja velika podrška, sestre i prijateljice i svi su mi uvijek spremni pomoći. Stvarno se dobro slažemo- dodala je Eva pa otkrila kako svoj život ne može zamisliti bez sinčića.

-On je odlično dijete, poslušan je, nije razmažen. Stvarno sam sretna što imam takvog anđela. Istina, nikada ne spavam, stalno sam u pogonu, ali to su čari majčinstva. Želim da ovaj svijet bude bolje mjesto za njega- zaključila je glumica.

VIDEO Squid game postaje najpopularnija Netflixova serija: Pogledalo ju je 111 milijuna kućanstava!

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Tombstone
Tombstone
19:25 24.10.2021.

Najljepsa na svijetu????

RI
rikavac
23:45 24.10.2021.

od čega odmara?

SK
skupiduša
20:24 25.10.2021.

Što je tu izuzetno pa sve se slikaju u bikiniju, već otrcani naslov?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije