Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijedno 200 milijuna funti

Elton John djeci neće ostaviti skupocjeno nasljedstvo

Elton John
Foto: Instagram
1/4
03.03.2016.
u 14:45

Žele da njihova djeca nauče vrijednost pravog rada i samostalno zarade za život i materijalne stvari

Sir Elton John (68) i njegov suprug David Furnish (53) posvojili su dva dječaka, Zachary (5) i Elijah (3), a legendarni glazbenik kaže da im ne namjerava ostaviti nasljedstvo u vrijednosti od 200 milijuna funti.

Žele da njihova djeca nauče vrijednost pravog rada i samostalno zarade za život i materijalne stvari, piše Hello Magazine.

- Najjednostavnije stvari poput slikanja, fotografiranja, ma i minute vremena s njima ono je što je važno u životu - kaže britanski pjevač.

Otkako je par posvojio djecu više se orijentiraju na njih, a smanjili su potrošnju novaca za ono što im je zaista potrebno.

- Dječaci žive izvrstan život, ali normalna su djeca. Trebaju poštovati novac i rad. Dobivaju kućne zadatke i pomažu u vrtu. Razumiju da im te stvari trebaju pa u njima uživaju - kaže Elton.

David nadodaje da sve što su stekli imaju zbog teškog rada, a time se stječe i samopouzdanje.

>> Elton John smanjuje koncerte kako bi se posvetio obitelji

Ključne riječi

Komentara 14

VI
VisAVis2
15:13 03.03.2016.

Nakaradno!

KA
kacavenda
15:15 03.03.2016.

Bolesno i jadno

ME
medved12
20:02 03.03.2016.

jadna djeca uz ova dva pedera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije