Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronašla sreću

Ella Dvornik zaručila se u glavnom gradu Japana

Ella Dvornik
Foto: Instagram
1/7
21.02.2016.
u 09:47

Radi se o marketinškom stručnjaku Charlesu Pearceu (38) s kojim je proputavala zanimljive destinacije diljem svijeta

Kćer legende hrvatskog funka, Dine Dvornika okrenula je zaista novu stranicu u životu. Prije nekoliko godina Ella Dvornik preselila se u London, a od tada čini se i pronašla sreću.

Nakon prilike za posao i raznih iskustava, 25-ogodišnjakinja sada je i zaručena. Radi se o marketinškom stručnjaku Charlesu Pearceu (38) s kojim je proputavala zanimljive destinacije diljem svijeta.

Na svom Instagram profilu Charles je podijelio radosnu vijest i naglasio da se osjeća najsretnijim čovjekom na svijetu jer je Ella prihvatila zaruke.

 

Here in my freshly translated dream I feel it is appropriate to say something. For those of you that didn't guess , I am the happiest person alive, having had the most wonderful @elladvornik accept my proposal of marriage. I knew from the moment I met her, her peering down at me, that I would always be with her. All goth, but incredibly beautiful with soul sparkle... An image that is imprinted on my mind, heart and soul forever more. 14th of Feb is cheesy sure... but it's two years to the day that I gave her the first choice. For those that kept my secret this last year, for those who have shared nice and beautiful words and messages thank so very much. You are all amazing people, and me... I'm so very happy! Thank you everyone, thank you my life love Ella ))) a&f )))

A photo posted by Charles Pearce (@charles_pearce) on

 

- Otkad sam je upoznao znao sam da ću uvijek biti s njom - napisao je Pearce. Zahvalio se i svima koji ih podržavaju i upućuju lijepe želje povodom njima značajnog događaja.

- Sretan sam i zahvalan svima, hvala i ljubavi mog života, Elli - poručio je Charles.

Nakon dvije godine veze s Britancem, Zagrepčanka je sada i službeno zauzeta.

 

Wake up!!! Its time to head back to tokyo my beautiful morning misses ))) Bye bye Fuji....

A photo posted by Charles Pearce (@charles_pearce) on

 

>> Ella Dvornik potražila pomoć na društvenoj mreži

Komentara 24

MA
matador007
10:24 21.02.2016.

Riskiram da me opere puno neistomišljenika,ali moram,moram napisati što mislim.Zaručila se za lika koji je i star i ružan.Ljubav je u pitanju,ali prema onome što joj pruža njegov novac.Kada ona bude u najboljim godinama,on će već biti uništen od viagre i tražit će mjesto na groblju.Fuj!

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
11:11 21.02.2016.

Konačno opet ima tatu samo ne kao neponovljivog Dinu Dvornika.

JO
Jole1958
11:32 21.02.2016.

Sva sreća za našu realityTV "zvijezdu" što je izmišljen Instagram

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije