Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Započeo Atelier The Future

Dvojac ELFS predstavio je novu kolekciju koju su iz prvog reda pratile brojne poznate dame

Zagreb: Treće izdanje modne platforme Atelier The Future, revija Elfs
Foto: Boris Scitar/PIXSELL
1/29
Autori: Vecernji.hr, Hina
04.05.2023.
u 08:18

Dvojac ELFS, jedan od najistaknutijih domaćih modnih tandema - Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, kažu kako su se ovakva modna događanja u Hrvatskoj nakratko izgubila, ali ne sumnjaju da će pokazati kako su ipak još uvijek važna i “u trendu”

Modna manifestacija Atelier The Future, koja se od 3. do 5. svibnja održati u garaži zagrebačkog Z Centra, predstavlja proljetno-ljetne kolekcije niza hrvatskih dizajnera, ali i jedno međunarodno ime – Jalizé Couture. Iza imena Jalizé Couture stoji Alisa Djimsiti koja svojom kolekcijom "Ciao amore", nadahnutom ljetom, spaja talijanski duh, vedrinu, glamurozni stil, s asocijacijama na ležernost, istančani ukus, hedonizam, vrijeme provedeno na otvorenom, s prijateljima, najavljeno je.

"Bez obzira jesu li u pitanju kupaći kostimi i odjeća za plažu, dnevna ili večernja kombinacija, svaki komad kolekcije veliča ljepotu žene jednostavnim, ali ujedno i glamurozno 'classy' outfitima, uz profinjene detalje kojima se uvijek iznova vraća", dodaje se. Modna platforma Atelier The Future, nastala kako bi se očuvala tradicija domaće modne industrije i predstavile najnovije kolekcije, ove se godine održava treći put.

Otvorila ju je revija dvojca ELFS, jedan od najistaknutijih domaćih modnih tandema - Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, koji kažu kako su se ovakva modna događanja u Hrvatskoj nakratko izgubila, ali ne sumnjaju da će pokazati kako su ipak još uvijek važna i “u trendu”.

U novoj kolekciji za proljeće/ljeto 2023., ELFS se fokusira na ženstvenost i eleganciju. Kolekcija stvorena je za moderne žene koje žele izgledati elegantno i profinjeno, ali istovremeno i ženstvo. Sastoji se od različitih modela haljina namijenjenih svečanim prigodama i koristi probrane luksuzne materijale kako bi se osigurala upečatljivost i kvaliteta svakog odjevnog predmeta. Prikazuje različite modele haljina, izrađenih od romantičnih čipki, glamuroznih svjetlucavih tkanina i razigranih raskošnih tekstura. 

 “Izrazito smo ponosni što smo otovorili i ovosezonsko izdanje Ateliera koje će zasigurno nadmašiti očekivanja te se nadamo da ćemo još jednom opravdati povjerenje publike i da će se ova tradicija nastaviti u narednim izdanjima. Ovakva modna događanja u Hrvatskoj nakratko su se izgubila, ali ne sumnjamo da ćemo pokazati da su ona još uvijek “u trendu” te da je njihova važnost velika. Atelier je sjajno zamišljen kao povratak tjedna mode u Hrvatskoj, koji se dugo čekao. Raduje nas što će grad opet živjeti modu u punom smislu, jednako kao i sva klijentela domaćih kreatora koja je iz sezone u sezonu sve veća”, izjavili su ELFSI. 

Njihovu novu kolekciju proljeće/ljeto 2023. došle su pogledati i brojne poznate zvijezde koje su već godinama vjerne njihovom dizajnu, pa su tako reviju gledale Ivana Mišerić, Bojana Gregorić Vejzović, Renata Sopek, Antonija Stupar, Josipa Pavičić, Pamela Ramljak, Neda Parmać, Zdenka Kovačiček, Jadranka Kosor, Bianca Matković, Tihana Harapin Zalepugin....

U četvrtak se revijama predstavlja BITEMYSTYLE Zorana Aragovića, a u petak šest dizajnera – LukA, Martina Herak, Marina Design, Jalizé Couture, Anson's i Arileo.

VIDEO Kći Nede Ukraden: Stan koji dijelimo je toliko velik da se moramo dozivati mobitelima 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije