Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stigla su i brojna poznata lica

Dvojac ELFS kao ambasadori dobrog stila u Opatiji proslavili otvorenje nove trgovine

Foto: Promo
1/33
12.06.2023.
u 17:00

Tara Thaller, Renata Sopek, Neven Ciganović, Iris Androšević, Borna Kotromanić, Josipa Pavičić, Katarina Smolić, Nika Pavičić, Lorena Đurišić, Tomislav Petranović, Ivana Mišković, Lana Gržetić, Iva Gradišer, Ivan Čosić, Dora Beker, Stefan Modrić, Anamaria Raić, Laura Deari, Marijana Kusić, Sandi Imerović, te brojni drugi, zabavljali su se uz plesnu glazbu na partyju kakav znaju prirediti samo ELFS

Najpoznatiji domaći modni brand ELFS, u suradnji s vodećom opatijskom hotelskom kompanijom Liburnia Hotels & Villas, pripremio je ovog vikenda niz zabava za pamćenje i na najljepši mogući način obilježio tri bitna događaja za opatijski hotel Ambasador*****: otvorenje Opatijskog ELFS dućana čiji je dom hotel Ambasador, otvorenje novouređene plaže hotela Ambasador i otvorenje sezone ljetnih radosti ELFS & Liburnia & Villas pool partyjem na bazenu hotela Ambasador.

Brojna poznata lica uveličala su otvorenje šestog ELFS dućana u Hrvatskoj nakon čega je uslijedilo otvorenje novouređene najljepše plaže na Jadranu. Plaža hotela Ambasador zasjala je punim sjajem i ugostila ELFS večeru u bijelom pod zvijezdama sa zvijezdama. Ova stylish večera bio je najbolja najava za sve ono što slijedi – uživanje u moru, svitanjima i zalascima sunca, bezbrižnosti i morskim radostima – vrijeme je za još jedno nezaboravno ljeto i još jedan ELFS & Liburnia & Villas pool party!

VEZANI ČLANCI:

Za ovogodišnju lokaciju partyja drugu godinu za redom odabran je Hotel Ambasador, jedan od najpopularnijih hrvatskih hotela s čije se predivne terase se pruža impresivan pogled na cijeli Kvarner. Glamurozna Opatija i impresivna predivna terasa hotela Ambasador oduševili su i brojne domaće ljepotice koje su se okupile na ovogodišnjem ELFS & Liburnia Hotels & Villas pool partyju.

Tara Thaller, Renata Sopek, Neven Ciganović, Iris Androšević, Borna Kotromanić, Josipa Pavičić, Katarina Smolić, Nika Pavičić, Lorena Đurišić, Tomislav Petranović, Ivana Mišković, Lana Gržetić, Iva Gradišer, Ivan Čosić, Dora Beker, Stefan Modrić, Anamaria Raić, Laura Deari, Marijana Kusić, Sandi Imerović, te brojni drugi, zabavljali su se uz plesnu glazbu na partyju kakav znaju prirediti samo ELFS. Plesnim ritmovima okupljene su zabavljali DJ Nikola Z Kukurini i saksofonist Tonči Trinajstić.

Kako bi uzvanici koji su stigli na još jedno ELFS druženje mogli opušteno uživati, pobrinuo se idealan domaćin Liburnia Hotels & Villas. Party se održao uz bazen njihovog hotela Ambasador, lokaciji za koju bez rezerve možemo reći da ima jedan od najljepših pogleda u Hrvatskoj. Elegantna Opatija kao na dlanu, a u daljini plavetnilo i pogled na kvarnerske otoke. Zanimljivo je da se iz svake sobe u hotelu Ambasador pruža predivan pogled na cijelo okruženje, a uživanje u svim blagodatima ove regije počinje doručkom uz birane namirnice lokalnih OPG-ova, nastavlja se opuštanjem uz osvježavajuća pića i koktele na plaži i bazenu s pogledom.

VIDEO Paradžiković opisala avanturu koju je prošla: 'Ostala sam bez benzina, pa shvatila da nemam novčanik'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije