Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Dementor'

Dva mjeseca prije koncerta Pipsi pustili novi singl

Pipsi
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
09.10.2014.
u 09:14

Bend koji svakom svojom svirkom teži perfekciji pred Malom dvoranom Doma sportova izvest će plejadu nekih od najvećih i najvažnijih pjesama kojima su odgojili razne generacije

PipsChips&Videoclips, najzagrebačkiji od svih bendova, vraćaju se u subotu 6. prosinca u Dom sportova na najveći koncert svoje karijere kojim će sumirati više od dva desetljeća na sceni.

Nepuna dva mjeseca prije koncerta PipsChips&Videoclips pustili su novi singl s aktualnog albuma “Walt”, a riječ je o pjesmi “Dementor”.

Bend koji svakom svojom svirkom teži perfekciji pred Malom dvoranom Doma sportova izvest će plejadu nekih od najvećih i najvažnijih pjesama kojima su odgojili razne generacije. Pipsi su u toj dvorani samostalno nastupili i davne 1998. između albuma “Fred Astaire” i “Bog”, a sada će nastupiti uz veliku i raskošnu produkciju te predstaviti svoj rad počevši od debitantskog klasika “Shimpoo Pimpoo”, pa sve do aktualnog hvaljenog “Walt”-a.

U svoj prebogati dnevnik rada Pipsi su upisali i ovogodišnju nagradu Porin za najbolji album rock glazbe koji je pripao albumu “Walt”. O uspjehu govori i činjenica da je uradak doživio reizdanje tj. drugu nakladu nakon što je rasprodan, a vani je i "Akustični Walt", DVD izdanje na kojem band akustičnim live verzijama ovjekovječuje sve songove s posljednjeg studijskog izdanja.

Na blagdan Svetog Nikole Pipsi će se prošetati kroz prebogati katalog na najvažnijem koncertu svoje duge karijere.

Singl Dementor poslušajte ovdje

>>Anica Kovač i Ecija Ivušić - u opuštenom izdanju na koncertu Merlina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije