Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'time out s doris'

Voditeljica Doris Vrečko vraća se na televiziju!

doris vrečko
Foto: PR FOTO
1/2
29.04.2015.
u 16:29

Kako i je sama Doris bila deset godina prvakinja Hrvatske u mačevanju, povratak u sportske vode iznimno je veseli

Nositeljica nove rubrike inMagazina je Doris Vrečko, a u ''Time out-u s Doris'' svakog četvrtka gledatelji će imati priliku vidjeti intervjue s vrhunskim sportašima, najavili su iz Nove TV.

Kako i je sama Doris bila deset godina prvakinja Hrvatske u mačevanju, povratak u sportske vode iznimno je veseli: "Sport je bio uvijek važan segment mog života pa se stoga izrazito veselim što ću u novoj rubrici inMagazina razgovarati s nizom poznatih sportaša i prikazati ih u jednom neformalnom, pozitivnom okruženju. Očekujem dobru zabavu na snimanjima jer je koncept zamišljen kao jedna zabavna forma s pregršt akcije i humorom, tako da će se, vjerujem, i gledateljima svidjeti", izjavila je Doris.

>>Manekenka Doris Vrečko za vikend puštena iz bolnice kući

>>Nakon što joj je pozlilo, Doris Vrečko završila na neurologiji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije