Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživaju na Jadranu

Đorđe Đoković u Hrvatskoj proslavio godišnjicu veze s TV voditeljicom: 'Najljepših godinu dana'

Foto: Instagram
1/4
03.08.2022.
u 13:30

Televizijska voditeljica i misica na svom je Instagramu otkrila kako upravo u Hrvatskoj slavi godišnjicu veze sa Đokovićem. Saška je podijelila nekoliko fotki s odmora, a Đorđu je uputila i dirljivu poruku.

Đorđe Đoković, mlađi brat najboljeg tenisača na svijetu Novaka Đokovića, već neko vrijeme uživa na odmoru u Hrvatskoj. Nedugo nakon što je Novak osvojio Wimbledon njegova braća Đorđe i Marko stigli su zajedno s njime u Dubrovnik, a sada najmlađi Đorđe u Lijepoj našoj odmara u društvu svoje djevojke Saške Veselinov. Televizijska voditeljica i misica na svom je Instagramu otkrila i kako upravo u Hrvatskoj slavi godišnjicu veze sa Đokovićem. 

Foto: Instagram
Saška je podijelila nekoliko fotki s odmora, a Đorđu je uputila i dirljivu poruku. "Najljepših godinu dana provedenih s tobom Djongice", napisala je uz snimku iz restorana u kojem su bili na večeri. Saška i Đorđe upoznali su se zahvaljujući poslu, a nedugo nakon toga upustili su se i u ljubavnu vezu. 

Foto: Instagram

- Najviše ih je zbližio posao. Saška je radila kao voditeljica zabavnog programa, ali uvijek se zanimala za sport i to ih je najviše spojilo. Jako kratko su se družili, brzo su ušli u vezu. Vidjeli su da sjajno funkcioniraju pa su nedavno odlučili započeti zajednički život - ispričao je nedavno za srpske medije izvor blizak obitelji Đoković.

Inače, najmlađi brat Đorđe Đoković također je bio veliki teniski potencijal i mnogi su mu od malih nogu predviđali sjajnu karijeru. Ipak on je ubrzo odusta od tenisa te se posvetio privatnom biznisu. Iz srpskih medija može se doznati da je krenuo s proizvodnjom energetskog pića u Americi, alii da se bavi uvozom ribe i vina. Pandemija mu je pomrsila poslovne planove pa prema posljednjim informacijama srpskog Telegrafa njegova tvrtka posluje s gubitcima, no ruže mu zato cvatu na privatnom planu.

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

Komentara 3

Avatar Borna Vitez
Borna Vitez
14:19 03.08.2022.

Neka nam Đorđe uživa u Hrvatoslaviji a di je tata da nam koju četničku poslanicu da 😉

Avatar Moodleen
Moodleen
21:23 03.08.2022.

Autorova keva, moj pesek i .... akcija, akcija....

DU
Deleted user
16:28 03.08.2022.

A tko je sad pa ovaj? Čime je zadužio i zaslužio biti u članku na Večernjaku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije